Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

"ΠΡΟΣΟΧΗ Περνάτε με δικιά σας ευθύνη!!" Η ΝΤΡΟΠΗ της Εύβοιας...

Παρά τις υποσχέσεις της Περιφέρειας και των Μπακογιάννη και Σπανού οτι "οι ταμπέλες της ντροπής θα φύγουν", αυτές ειναι εκεί για να θυμίζουν τι σημαίνει "Ανίκανος και Πολιτικός Ψεύτης"!!


Κάθε λίγο και λιγάκι οι πολίτες σχολιάζουν την κατάσταση, τις υποσχέσεις, Δήμαρχοι πάνε και έρχονται, όμως η αδιαφορία και η ανικανότητα ...βασιλεύουν!!

Δείτε τα πρόσφατα σχόλια που αλιεύσαμε από το facebook...

Yotis Politakis
Κάθε μέρα είμαστε παράνομοι όσοι περνάμε το τμήμα της Ε.Ο. Λουτρών Αιδηψού - Λίμνης στο ύψος των Ηλίων. Συγχρόνως βέβαια περνάει το ΚΤΕΛ και όλα τα φορτηγά τροφοδοσίας της Αιδηψού, τα βυτιοφόρα και η πλειοψηφία των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.
Έτσι ξεφτιλίζονται οι απαγορευτικές πινακίδες από κάποιους ανίκανους και ευθυνόφοβους τοπικούς άρχοντες που δεν κάνουν έργα, αλλά προσπαθούν να φυλάξουν το τομάρι τους ανορθόδοξα.
Αυτό το καραγκιοζιλίκι βαστάει από τα Χριστούγεννα. Θα είναι έτσι και το Καλοκαίρι;

κωστας χρονοπουλος Αυτά είναι τά εργα του Μπακογιάνη και των συν αυτω

Yotis Politakis κωστας χρονοπουλος Οι απαγορευτικές πινακίδες που βρίσκονται βγαίνοντας από τα Λουτρά, είναι πάνω από δεκαετία και λίγο λέω. ΌΛΟΙ και το εννοώ όλοι, ακόμη και οι ντόπιοι που αδρανούν διαχρονικά, έχουν την ευθύνη της ανευθυνότητας και της αδιαφορίας.

κωστας χρονοπουλος Yotis Politakis Σύμφωνοι, αλλά ο Μπακογιάνης ελεγε οτι επί θητείας του θά έβγαζε την ταμπέλα της ντροπής.

Giannis Kokkaliaris Το ότι μεσα στη μεση του δρόμου έχουν εμποδια που ειναι παρα πολυ επικυνδινα ειδικα στα ηλια .

Yotis Politakis κωστας χρονοπουλος Έχετε δίκιο, το είπε, αλλά τότε ήταν ακόμα ταμπέλες, όχι οδόφραγμα. Επιπλέον, δεν υπάρχει σημερινή Διοίκηση;Περιφέρεια, Δήμος, Τροχαία; Αυτό το πράγμα είναι επικίνδυνο, αναποτελεσματικό και εξευτελιστικό για τα οδικά σήματα που καταπατώνται από όλους.

Ευάγγελος Καζανης Δεν διευκρινίζεις ποια Χριστούγεννα?

Θάνος Χαρίτος Αυτό συμβαίνει δεκαετίες τώρα ανακαλύψαμε τη σελήνη.

Giannis Mavrozoumis Κανένα έργο της Περιφέρειας δεν έχει τελειώσει τα τελευταία χρόνια...

Giorgos Sailor Κατά Αλλά φτιάξε με Και περιεφακο Τρομάρα τους

Tasos Stamos Η Εύβοια έχει από τα χειρότερα οδικά δίκτυα στην Ελλάδα! Αλλά και γενικά είναι αδικημένη σε σύγκριση με άλλους νομούς όσον αφορά νοσοκομεία, πανεπιστημιακές σχολές και λοιπά αναπτυξιακά έργα. Όσον αφορά δε την λουτρόπολη από που ν'αρχίσει κανείς και που να τελειώσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου