Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ "Ως Πόντιος Πιλάτος ο Δήμαρχος Ερέτριας ταλαιπωρεί τους επαγγελματίες"!!

"Νίπτει τας χείρας του" ο Δημητρόπουλος και αντί να εκμεταλευτεί δημιουργικά την ασάφεια του νόμου (101/24-05-2020 ΦΕΚ) για τα τραπεζοκαθίσματα ...κρύβεται!!

ΤοΦΕΚ αναφέρει επί λέξει στο αρθρο 65Με βάσει αυτό ο Δήμος μπορεί με απόφαση του να κάνει παραχώρηση χώρου εως τις 30/11/20, και τα καταστήματα να ανοίξουν αμεσα αφού προσκομήσουν τα δικαιολογητικά που προβλέπει ο νόμος!!

Βέβαια ευθύνες έχουν και οι καταστηματάρχες που δεν φρόντισαν να ανανεωσουν τα παραχωρητήρια μόλις αυτά έληξαν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου