Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣ Διαχειριστή ιστοσελίδας του ΟΛΝΕ: "Την Διοίκηση ασκεί το Διοικητικό Συμβούλιο"!!

Ας ελπίσουμε οτι αποτελεί ...αβλεψία και θα πρέπει να διορθωθεί αμέσως!!


Στην σελίδα "ΔΙΟΙΚΗΣΗ" της ιστοσελίδας του ΟΛΝΕ αναγράφεται οτι...


"την Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας αποτελούν"...
και αναγράφονται μόνο τα ονόματα του Γεροντίτη και του Μανιάτη!!
Μέγα λάθος!! (και ελπίζουμε να οφείλεται σε ...αβλεψία)
Την Διοίκηση ασκεί το Διοικητικό Συμβούλιο, και αυτό ..εντέλει Πρόεδρο και Διευθύνοντα!!

Ελπίζουμε σε αμεση διόρθωση.... και να αναγράψετε τα ονοματα ολων των μελών του ΔΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου