Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Γ. ΨΑΘΑΣ: "Αρχίζει το εργο υδροδότησης των Ψαχνών-Υπογράφηκε η συμβαση"! Τι ειπε για τις ανεμογενήτριες;(ΑΚΟΥΣΤΕ-ΔΕΙΤΕ)

Για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του αγωγού, αλλά και τις ανεμογενήτριες μίλησε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Γ. Ψαθάς.


Ενα έργο που θα υδροδοτήσει τα Ψαχνά και την γύρω περιοχή που για χρόνια ταλαιπωρούνται από την έλειψη νερού λόγω της ύπαρξης εξασθενούς χρωμίου. 

Ακόμη ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε την εκδοση αδειών από την ΡΑΕ στην Διρφυ, και δήλωσε την αντίθεση του στην απόφαση αυτή την οποία δεν θα εγκρίνει ποτέ!

Ακούστε...η απόφαση της ΡΑΕ (χάρτης με τις αννεμογενήτριες)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου