ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Αναστάτωση στο Μαντούδι!! Σε εξέλιξη συνάντηση με τον Βρούτση.. (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Ο "ξαφνικός θάνατος" της ΤΕΡΝΑ-ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι και οι "εθελουσίες ..απολύσεις" περίπου 280 εργαζομένων και συνεργαζομένων έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία.


Μετά το χθεσινό έκτακτο συμβούλιο, σήμερα στην Βουλή συναντώνται ο Δήμαρχος και οι Κυβερνητικούς βουλευτές με τον Υπουργό κο Βρούτση ενώ άγνωστο είναι αν έχει κληθεί και εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στους Φούρνους αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ εργαζομένων και εταιρείας στην οποία η εταιρεία τους βλέπει εναν-εναν ξεχωριστά και τους προτείνει " την νόμιμη αποζημίωση συν μπόνους 5-6.000 ευρώ με την προυπόθεση να υπογράψουν εθελούσια αποχώρηση"!

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης και το συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΜΕ και δημοτικός σύμβουλος Στ. Λιαγκάκης μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

Ακούστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου