Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2020

Αναστάτωση στο Μαντούδι!! Σε εξέλιξη συνάντηση με τον Βρούτση.. (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Ο "ξαφνικός θάνατος" της ΤΕΡΝΑ-ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ στο Μαντούδι και οι "εθελουσίες ..απολύσεις" περίπου 280 εργαζομένων και συνεργαζομένων έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία.


Μετά το χθεσινό έκτακτο συμβούλιο, σήμερα στην Βουλή συναντώνται ο Δήμαρχος και οι Κυβερνητικούς βουλευτές με τον Υπουργό κο Βρούτση ενώ άγνωστο είναι αν έχει κληθεί και εκπρόσωπος της εταιρείας.

Στους Φούρνους αυτή την ώρα πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ εργαζομένων και εταιρείας στην οποία η εταιρεία τους βλέπει εναν-εναν ξεχωριστά και τους προτείνει " την νόμιμη αποζημίωση συν μπόνους 5-6.000 ευρώ με την προυπόθεση να υπογράψουν εθελούσια αποχώρηση"!

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Γ. Τσαπουρνιώτης και το συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΜΕ και δημοτικός σύμβουλος Στ. Λιαγκάκης μίλησαν στο ΡΑΔΙΟ1 και τον Μάνο Παπαμακάριο.

Ακούστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου