ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "Ολα τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν"!!! Μοίραζε υποσχέσεις στην Κύμη οντας ..άπολυμένος!!

Μην εχοντας πάρει χαμπάρι για την "παύση" του(!!) ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ (Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας)  Ανδρέας Παπανδρέου σήμερα το πρωί, Τετάρτη 6 Μαΐου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμάνι της Κύμης και μοίραζε υποσχέσεις!!! 
Τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλης και η Τοπική Σύμβουλος κα Νίνα Γαλάνη οι οποίοι φρόντισαν να ενημερώσουν τον κ. Παπανδρέου αναλυτικά για όλες τις ανάγκες του Λιμανιού της Κύμης.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός σκοπός της επίσκεψης του Προέδρου ΟΛΝΕ, να έχει προσωπική άποψη για ότι χρειάζεται παρέμβαση στην Παραλία του Λιμανιού της Κύμης.

Ο ίδιος δήλωσε στους εκπροσώπους του Δήμου πως όλα τα αιτήματα είναι εφικτό και σύντομα θα διευθετηθούν.

Κάτσε για ούζα άνεργε (πλέον) Πρόεδρε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου