Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Νέος Περιφερειακός δρόμος Στύρων Καψάλων προς Κάρυστο!!!!! Τύφλα να'χει το "γεφύρι της Άρτας"!

Την κατάσταση που επικρατεί στο πολύπαθο οδικό έργο της Νότιας Εύβοιας επισημαίνει ο Γιώργος Μητροπέτρος και προειδοποιεί....

Δειτε τι λέει....

"Αλλάζουν οι εργολαβίες, η μία πίσω από την άλλη, εδώ και χρόνια....

Έχουμε χάσει τον λογαριασμό, ποιά εταιρεία το παράτησε τελευταία !

Περιμένουμε από την περιφέρεια ενημέρωση, αλλά πρωτίστως....δράση!!!

Έχουν "βολευτεί" με τον ημιτελή δρόμο, ο οποίος βέβαια δεν έχει παραδοθεί προς χρήση για τους πολίτες, αλλά παρά ταύτα καθημερινά γίνεται αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες...!!!!

Η σκόνη, από την παράνομη διέλευση των αυτοκινήτων, έχει καταστρέψει τους οικισμούς, των Καψάλων, Καγκαδαίων αλλά και το κάτω μέρος των Στύρων! Και αν γίνει το...κακό, ποιός θα φταίει?

Όλα αυτά, με τις ευλογίες, μάλλον την απάθεια, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, του Δήμου και των τοπικών συμβουλίων, που ...κρύβονται πίσω από την αναγκαιότητα να χρησιμοποιεί τον ημιτελή δρόμο, χωρίς να έχει παραδοθεί, ούτε και να εξασφαλίζει την ασφάλεια αυτών που το χρησιμοποιούν, οι εταιρείες των ανεμογεννητριών για να περνούν οι...νταλίκες, και που έχουν ήδη υπέρ καλύψει τους χώρους της νότιας Ευβοίας και θέλουν να βάλουν χέρι και στο Νιμποριό...τρομάρα τους!!!

Εντάξει, ρε πατριώτες...

αφού θέλετε να τους εξυπηρετήσετε , κλείστε τον δρόμο με μπάρα και όταν θέλουν να περάσουν ας τον ανοίξουν, μόνο γι'αυτή την διέλευση!!!

Και για να είμαστε εξηγημένοι...αν δεν λυθεί άμεσα το θέμα, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Εμείς, και είμαστε πολλοί, δεν θα μείνουμε...απαθείς, άλλωστε δεν μας ταιριάζει!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου