ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ν. ΖΕΡΒΑΣ προς εργαζόμενους στην ΤΕΡΝΑ: "Μην βιαστείτε να υπογράψετε. Θα χάσετε.." (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Σημαντικές συμβουλές προς τους εργαζομένους στην ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ έδωσε ο δικηγόρος Νίκος Ζέρβας μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο και το ΡΑΔΙΟ1.


Τον γνωστό δικηγόρο επέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας για να υποστηρίξει νομικά τους υπό απόλυση εργαζόμενους!
Αποκαλυπτικά και σημαντικά είναι τα όσα λέει για το ισχύων καθεστώς και ζητά από τους εργαζόμενους "να μην βιαστούν να υπογράψουν, αφού η εταιρεία δεν μπορεί να τους απολύσει παρά μόνο με το καθεστώς του 5%" και να διαπραγματευτούν σκληρά για να πετύχουν περισσότερα.

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου