Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Πούντα-Οκτωνιά: ήρθαν τα εξαρτήματα για τις α/γ 3 και 4

Βιάζονται να προλάβουν τα μπάνια του λαού. Σε λιγότερο από δύο μήνες θα έχουν τελειώσει.


Δηλαδή ο Μυτιληναίος θα έχει τελειώσει άλλη μία "μπίζνα" που θα αυξήσει τον πλουτισμό του και το νότιο άκρο του κόλπου της Κύμης θα έχει τελειώσει ως τόπος πολυχρηστικός και το σημαντικότερο τοπόσημο του ορίζοντα της Κύμης προς την Οκτωνιά.

Όσο για το που θα πάει το παραγόμενο ηλεκτρικό ρεύμα αφού το δίκτυο του νησιού είναι κορεσμένο; Ε! εντάξει υπάρχουν υποσχέσεις... κάποια λύση θα βρεθεί. Οι βουλευτές του νομού είπαν ότι πρέπει να βρεθεί λύση, άρα θα το φροντίσουν. Ευχαριστούμε!

Βέβαια για το Μπαλκόνι του Αιγαίου έρχονται και τα χειρότερα.
Το θαλάσσιοι α/π προχωρά και μαζί του η οριστική καταστροφή ενός από τα πιο σημαντικά Αιγαιακά τοπία.

Μπράβο σε όλους όσους συνεισέφεραν σε αυτές τις μόνιμες προσβολές, για τις γενιές που έρχονται αλλά και για τις γενιές που μας έδωσαν με τον ιδρώτα ακόμη και το αίμα τους τα μέρη τούτα, κάθε τόπο και ιδιαίτερη πατρίδα της Ελλάδας!

Ίσως θα έπρεπε να ευχαριστήσουμε διαχρονικά τους Δημάρχους Κύμης για το λιμάνι που μας έφτιαξαν. Τον Χρ. Θεοδώρου που κάνοντας νταμάρι το βόρειο ακρωτήρι της Κύμης το ξεκίνησε και τον Δημ. Θωμά που με τα υλικά του Μανικιάτη το ολοκλήρωσε.

Και η πρώτη χρήση του είναι για να αλωθεί η περιοχή από Βιομηχανικά Αιολικά Πάρκα.
Και απ΄ ότι μαθαίνουμε σε λίγο θα ξεφορτώσουν εξαρτήματα α/γ για την γειτονική Σκύρο.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες τα υλικά για άλλες δύο α/γ για την Πούντα της Οκτωνιάς.

Εταιρεια Περιβάλλοντος Κύμης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου