Κυριακή 24 Μαΐου 2020

ΑΣΗΜΙΝΑ, ΤΟ ''ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ'''... ΑΝΔΡΩΝ!

Την δακτυλογράφο Ασημίνα έχει καψουρευτεί ο διευθυντής της εταιρείας, ο 43χρονος Δημήτρης. Μήνες την κρυφομπανίζει και την φαντασιώνεται. 

Η κορμάρα η 24χρονη. Γυαλιά μυωπίας, χτένισμα παλιομοδίτικο, μυρουδιά παρθένας του κατηχητικού και στήθος κινηματογραφικό, πέτρινο. Δυο σκέτοι πύραυλοι εξωσέτ.

Μόλις μια ημέρα πριν ο Δημήτρης αποφάσισε να της «μιλήσει», να της ζητήσει να βρεθούν εκτός γραφείου, αλλά δεν συνέβη αυτό όταν έμαθε το νέο που τον κτύπησε κεραυνός σκέτος στο κεφάλι. Η Ασημίνα τα 'χει φτιαγμένα μ΄ έναν εξωτερικό συνεργάτη της εταιρείας. Επιτόπου πάγωσε το ενδιαφέρον του κύριου προϊστάμενου. Την γούσταρε σαν τρελός, αλλά του κόπηκε η φόρα.

Λίγες ημέρες αργότερα. Ο Δημήτρης τρακάρει την Ασημίνα σε τηλεφωνική συνομιλία φορτισμένη με νεύρα και μπινελήκια με τον Κίμωνα, τον έτσι της. Να, η ευκαιρία, να μιλήσει μαζί της για θέμα άσχετο με τη δουλειά, δηλαδή για γκομενοδουλειά! Την καλεί στο γραφείο του.

- Γιατί αυτή η φασαρία, δεσποινίς Ασημίνα. Απαράδεκτο. Παρακαλώ, οι όποιες ερωτικές σας διαφορές να επιλύονται εκτός ωρών εργασίας και εκτός εταιρείας. Έγινα σαφής;

Η Ασημίνα απολογήθηκε, παραδέχθηκε το λάθος της και υποσχέθηκε να μην επαναλάβει την ίδια συμπεριφορά ό,τι κι αν της προκύψει στο μέλλον μ΄... άλλον άνδρα. Εκεί ήταν που είπε στον διευθυντή της το ολότελα σοκαριστικό: «Δυστυχώς και με τον Κίμωνα ήμουν πάλι άτυχη...Το ίδιο όπως με τον κύριο Σταύρο...».

- Εννοείς τον Διονυσόπουλο, τον υποδιευθυντή;

«Κύριε Δημήτρη, πρέπει να με καταλάβετε, είμαι κορίτσι για σπίτι, θέλω να παντρευτώ. Να κάνω οικογένεια, όμως όχι με άνδρα χωρίς προηγουμένως να τον δοκιμάσω...».

-Σεξουαλικά;

«Πώς αλλοιώς!» απαντάει αυθόρμητα με αθωότητα η Ασημίνα. «Να πάω σε γάμο και να χωρίσω μετά; Ποιος διαφωνεί ότι το πιο σίγουρο για να κρατήσει μια σχέση είναι το καλό σεξ. Το λένε όλοι οι ειδικοί. Αν, λοιπόν, ο αυριανός μου σύζυγος με ικανοποιεί, δεν θα σκέπτομαι κανέναν άλλον εκτός απ΄αυτόν. Και για να βρω τον κατάλληλο, όχι βέβαια στον κλήρο, χρειάζεται προηγουμένως να τον γνωρίσω ερωτικά... ».

- Και δεν μου λες, Ασημίνα, μετά τον κύριο Σταύρο και τον Κίμωνα θα συνεχίσεις τις... δοκιμές;

''Δεν έχω άλλη επιλογή! Έχω πάει με πολλούς, κύριε διευθυντά, με πάρα πολλούς, αλλά σας είπα με ποιο σκεπτικό... ''.

Ο πρώτος άντρας που της την έπεσε ήταν ο θείος της ο πυγμάχος. Τον φοβόταν και τον συχαινόταν μόνο που τον έβλεπε τον αγριάνθρωπο. Την βίασε και την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν μιλήσει στην μάνα της, στην αδελφή του. Την δεύτερη φορά που την ξεμονάχιασε της έκανε εντύπωση που της φέρθηκε με τρυφερότητα και γλυκόλογα. Την τρίτη φορά της άρεσε περισσότερο, και την τέταρτη ακόμα πιο πολύ.

Κόμπλαρε ο Δημήτρης, δεν το φανταζόταν ποτέ να συναντήσει κοπέλλα με ''πρόβλημα'' σαν κι αυτό της Ασημίνας. Τι, αλήθεια, να συμβαίνει; Πρόκειται για κάποια σεξομανή, η οποία άγαρμπα δικαιολογούσε τη νυμφομανία της ή ένα κορίτσι γεμάτο ειλικρίνεια που, όπως έλεγε η ίδια, έψαχνε στα σίγουρα να αποκατασταθεί με ασφαλή γάμο. Η πραγματικότητα, βέβαια, δεν είναι το παραμυθάκι που του πλάσαρε η δακτυλογράφος, η οποία της αρέσει το σεξ, αλλά προσφέρεται εύκολα σε κάθε άνδρα για να ικανοποιεί και την ψυχολογική της ανάγκη ότι αρέσει.

Γιατί, όμως, ο Δημήτρης να προβληματιστεί για το αν η Ασημίνα του λέει την αλήθεια ή τον δουλεύει; Την έχει στο μισό μέτρο ερεθισμένος από πόθο ανεξέλεγκτο απ' αυτά που του είπε. Πως ''δοκιμάζει'' τον έναν άντρα μετά τον άλλον, με μια ξεδιάντροπη απλότητα, στο όνομα της επιθυμίας της να βρει τον τέλειο σεξουαλικά σύντροφο.

- Τι θα 'λεγες, Ασημίνα, να... δοκιμάσεις και μαζί μου. Μ' αρέσεις, άλλωστε. Συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει να διαπιστώσω πως ταιριάζω με κάποια πριν αποφασίσω να την παντρευτώ...

«Να σας πως την αλήθεια, δεν είχα σκεφθεί ποτέ ότι εμείς οι δυο... Θέλετε, πράγματι, να δοκιμάσουμε; Και νομίζετε ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή;... Θα ένοιωθα καλύτερα αν κλειδώνατε την πόρτα, κύριε διευθυντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου