ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΟΛΝΕ Πάνω από 700.000 ευρώ τα χρέη που αφησε ο Παπανδρέου!! Σε απόγνωση ο Μανιάτης!! Κόψανε τα τηλέφωνα.....

Πλησιάζουν το εκατομύριο τα χρέη της Διοίκησης Παπανδρέου, ενώ το ταμείο έχει μόνον 70.000 ευρώ!!


"Σοκαρισμένοι" από τα ευρήματα ειναι οι Γεροντίτης και Μανιάτης, ιδιαιτέρως ο δεύτερος που λόγω γνώσης και εμπειρίας έχει αναλάβει να κάνει την δύσκολη δουλειά στα Οικονομικά του ΟΛΝΕ!

"Δεν κλείνει με τίποτα το 2019" φέρεται να λέει ο Μανιάτης στους συνεργάτες του παρά το γεγονός οτι "το λογιστήριο έχει ενισχυθεί και από εξωτερικούς συνεργάτες λογιστές και οικονομολόγους" που προσπαθούν να ...ανακαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει!

Και η δύσκολη εξίσωση ειναι το γεγονός οτι "εκτός των χρεών προς τρίτους, ο Οργανισμός χρειάζεται για να λειτουργήσει (μισθοδοσία και πάγια έξοδα) περίπου 150.000 τον μήνα", συν τα χρέη συνολικά 2.000.000 ευρώ μέχρι τέλος του χρόνου!!

"Κόψανε τα τηλέφωνα" μου είπε πηγή μου αφού ο Παπανδρέου έχει αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς πολλών μηνών!!

Εν τω μεταξύ λήγουν και οι συμβάσεις προσωπικού, με αποτέλεσμα και εν οψει των αποτελεσμάτων του ΑΣΕΠ ο ΟΛΝΕ να αντιμετωπίσει έλλειψη του ηδη αποδεκατισμένου προσωπικού!

Και επεται συνέχεια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου