ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Δ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ "Ψάχνει"... τις απ' ευθείας αναθέσεις του Σπανού!!

Με αίτημα του προς τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Φάνη Σπανό, ο Αναγνωστάκης ...ψάχνει τις απ' ευθείας αναθέσεις προφανώς "έχοντας κάτι υπ' όψιν του!


Είναι άγνωστο αν ο Σπανός θα ..απαντήσει επί της ουσίας η θα προσπαθήσει να παρακάμψει την ουσία του αιτήματος είτε να το αναβάλει.

Πάντως αύριο η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα έχει ..αυξημένο ενδιαφέρον!!

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ

«Εν ημέρωση της Ο.Ε. για το σύνολο των απευθείας αναθέσεων της περιφέρειας μας, στην αντιμετώπιση της επιδημίας COVID-19».
Κύριε Πρόεδρε,
Η παράταξη «Στερεά Υπεροχής!», αιτείται να ενημερωθούν τα Μέλη τη Οικονομικής Επιτροπής για το σύνολο των απευθείας αναθέσεων, που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Αιτείται ακόμα να ενημερωθεί η Οικονομική Επιτροπή και για τις απευθείας αναθέσεις που πραγματοποιήθηκαν κι από το Περιφερειακό Ταμείο, από 1-1-2020 μέχρι σήμερα.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Αναγνωστάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου