Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Χρήστου Παγώνη την Παρασκευή 24/5 στην πλατεια ΗΡΩΟΝ

Σας προσκαλώ στην κεντρική προεκλογική ομιλία μου, την Παρασκευή 24/05 στις 21:00 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Νικολάου (ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΟΝ) στην Χαλκίδα.
Σχεδιάσαµε και υλοποιήσαµε δράσεις για να τονώσουµε την τοπική οικονοµία, δροµολογήσαµε να γίνουν σηµαντικά έργα που στοίχειωναν τον τόπο µας για δεκαετίες, σταθήκαµε στο πλάι των συµπολιτών µας που είχαν πληγεί περισσότερο από την κρίση και κάναµε το Δήµο µας ένα δηµοφιλή προορισµό για ολόκληρο το χρόνο.

H εξωστρέφεια του Δήμου, η δημιουργία νέων και η αναβάθμιση παλιότερων υποδομών, η διαφάνεια και η ακεραιότηα, όπως και το να φανούμε αντάξιοι στις προσδοκίες των συμπολιτών μας είναι και θα είναι προτεραιότητες της επόμενης ημέρας στη διοίκηση του δήμου.

Ο νέος κύκλος που ανοίγει θα μας βρει όλους μαζί απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις για το Δήμο μας και ελπίζουμε κοντά στις δικές σας προσδοκίες.

Για μια Χαλκίδα σύγχρονη, βιώσιμη, φιλική και δημιουργική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου