Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Χρήστου Παγώνη την Παρασκευή 24/5 στην πλατεια ΗΡΩΟΝ

Σας προσκαλώ στην κεντρική προεκλογική ομιλία μου, την Παρασκευή 24/05 στις 21:00 μ.μ. στην πλατεία του Αγίου Νικολάου (ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΟΝ) στην Χαλκίδα.
Σχεδιάσαµε και υλοποιήσαµε δράσεις για να τονώσουµε την τοπική οικονοµία, δροµολογήσαµε να γίνουν σηµαντικά έργα που στοίχειωναν τον τόπο µας για δεκαετίες, σταθήκαµε στο πλάι των συµπολιτών µας που είχαν πληγεί περισσότερο από την κρίση και κάναµε το Δήµο µας ένα δηµοφιλή προορισµό για ολόκληρο το χρόνο.

H εξωστρέφεια του Δήμου, η δημιουργία νέων και η αναβάθμιση παλιότερων υποδομών, η διαφάνεια και η ακεραιότηα, όπως και το να φανούμε αντάξιοι στις προσδοκίες των συμπολιτών μας είναι και θα είναι προτεραιότητες της επόμενης ημέρας στη διοίκηση του δήμου.

Ο νέος κύκλος που ανοίγει θα μας βρει όλους μαζί απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις για το Δήμο μας και ελπίζουμε κοντά στις δικές σας προσδοκίες.

Για μια Χαλκίδα σύγχρονη, βιώσιμη, φιλική και δημιουργική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου