Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Κρυσταλλία Καλαχάνη: Μια "κολυμβήτρια" για ..βαθειά νερά!

Φύση δυναμική και ανατρεπτική ταυτίστηκε με την φιλοσοφία της Ενωτικής Περιφερειακής Κίνησης και του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Απόστολου Γκλέτσου που μαζί θα δώσουν άλλη μια μάχη για την κατάκτηση της Περιφέρειας και μια καθαρή διαχείρηση και ανάπτυξη στους νομούς της Στερεάς Ελλάδας.
Η Κρυσταλλία Καλαχάνη γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και σπούδασε στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Υδατοσφαίριση.
Από 6 χρονών στον αθλητισμό και από τα 18 στον πρωταθλητισμό στις μεγάλες Αθηναϊκές ομάδες υδατοσφαίρισης και στην Ολυμπιακή ομάδα το 2000 και 2004..

Απο μικρή έμαθε να αγωνίζεται και να προσπαθεί για τον κοινό σκοπό . Με τον ίδιο τρόπο σκέφτεται να μεταφέρει τις εμπειρίες και τα βιώματα της στο στίβο της πολιτικής και να προσφέρει ένα καλύτερο αυριο στον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται.

Εργάζεται ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Αρτάκης και στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Δοκού. Είναι προπονήτρια Υδατοσφαίρισης στην νέα ομάδα που δημιούργησε Dioni Nautical Academy (D.N.A.) που αυτή τη στιγμή έχει 30 ενεργούς αθλητές-τριες υποδομής.

Τα τελευταία 6 χρόνια συμμετέχει σε αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας και τρεξίματος όπου μαζί με την παρέα της χαίρεται τις ομορφιές της ελληνικής φύσης απο άκρη σε άκρη και απολαμβάνει τις μοναδικές εμπειριες που προσφέρει η ενασχόληση με κάθε μορφή φυσικής δραστηριότητας και ευεξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου