Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Η ημιμάθεια χειρότερη από την αμάθεια. «Αδιάβαστη» πιάστηκε η Έλενα Βάκα! *

Ένα κρίσιμο ερώτημα, που ως πολίτες θα έπρεπε να έχουμε απαντήσει πριν φτάσουμε μπροστά στην κάλπη, αφορά στα προσόντα που απαιτείται να έχει ένας υποψήφιος.
Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διακρίνουν έναν υποψήφιο Δήμαρχο;
Ποια προσόντα πρέπει να διαθέτει;

Η γνώση, η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, η ικανότητα να λαμβάνει άμεσα αποφάσεις, το να είναι άρτια καταρτισμένος και ενημερωμένος για σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στο μέλλον της πόλης, είναι ορισμένες από τις βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν όσοι ζητούν να τους επιλέξουμε.

Βέβαια, όταν συγκεκριμένοι υποψήφιοι έχουν βρεθεί σε θέσεις ευθύνης επί πολλά χρόνια, τότε, είναι ακόμα πιο εύκολο να τους κρίνουμε και να αποφασίσουμε, ποιον θεωρούμε κατάλληλο να ηγηθεί της Δημοτικής Αρχής.

Πόσες φορές μας έχουν μιλήσει για αλλαγές, για δεύτερες ευκαιρίες; Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ότι θα αλλάξουν νοοτροπία, προτεραιότητες, λειτουργία, πόσες φορές – αλήθεια- μπορεί κάποιος να αλλάξει προφίλ ανάλογα με τις περιστάσεις;

Για να μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα και με παραδείγματα, ενδεικτική είναι η περίπτωση της υποψήφιας Δημάρχου Έλενας Βάκα, η οποία διεκδικεί, ως επικεφαλής συνδυασμού, το Δήμο Χαλκιδέων .

Στον πρόσφατο δημόσιο διάλογο μεταξύ των πέντε από τους έξι υποψηφίους Δημάρχους, που έγινε στο Star Κεντρικής Ελλάδας φάνηκε «αδιάβαστη» στο θέμα ενός σημαντικού ζητήματος, που εδώ και πολλά χρόνια απασχολεί το Δήμο, αυτό της αξιοποίησης του ακινήτου της Δάριγκ.

Η κα Βάκα Έλενα επισημαίνοντας, ότι η επανάκτηση του ακινήτου είναι «θέμα τιμής» για το συνδυασμό τους, ανέφερε-μεταξύ άλλων- ότι το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία χώρων κοινωφελούς σκοπού.

Η συγκεκριμένη αναφορά της υποψήφιας Δημάρχου με το συνδυασμό «Αλλάζουμε» κας Βάκα προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, την άμεση παρέμβαση του Χρήστου Παγώνη, ο οποίος τη διέκοψε για να την ενημερώσει, ότι με απόφαση του Σ.τ.Ε. η χρήση έχει αλλάξει σε βιομηχανική, οπότε και η κα Βάκα στη συνέχεια προσπάθησε να διορθώσει το λάθος της.

Πρόσωπα που ασχολούνται χρόνια με τα κοινά θα έπρεπε να έχουν πλήρη και όχι επιφανειακή γνώση για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους δημότες.

*ενας από τους χιλιάδες ψηφοφόρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου