Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Η ΕΞΗΝΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΑ ΣΥΝ... 30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΟΣ

Παρουσιάζουν την 60άρα Σάρον Στόουν σα γκόμενα ελκυστική που δεν δείχνει την... ηλικία της. Γελοίο. 
Αν θέλουν να δημοσιεύσουν μια ημίγυμνη γυναίκα υπάρχουν χιλιάδες διαθέσιμες, επώνυμες και άγνωστες, στην κατάλληλη νεότητα τους. Κοροϊδιλήκι είναι να λανσάρεται η συγκεκριμένη σταρ του Χόλυγουντ στα 61 της, και η όποια άλλη στα δεύτερα ''ήντα'', για να δείξουν πως δεν την έχει επηρεάσει ο χρόνος. Απάτη και κοροϊδία, χωρίς νόημα.

Άσε τι δείχνουν οι φωτογραφίες, και όπως έχουν τραβηχτεί δουλεμένες από συνεργείο και μετά από ωρών δουλειά του επαγγελματία μάστορα. Αν δεις από κοντά την όποια εξηντάρα, τότε θα διαπιστώσεις ότι είναι πράγματι 30άρα, αλλά συν 30 χρόνια επάνω στο δέρμα της, στα μάτια της, στο κρέας της. Δεν κρύβονται οι δεκαετίες, όσα βότανα και ξόρκια πασαλείψουν, όποιο πρόγραμμα διαίτης και γυμναστικής ενδυνάμωσης ακολουθήσει η ενδιαφερόμενη.

Ακουμπάει την τριαντάρα ο αρσενικός και επιτόπου ερεθίζεται σεξουαλικά. Από την άλλη, και με στύση πανέτοιμος αν με το χέρι του κάνει επαφή στο κορμί της εξηντάρας, στο μηρό ή στο μπράτσο της, η μαλθακότητα της θα σκοτώσει τη ζωηράδα του πέους. Φυσιολογικά πράγματα. Το δεμένο σώμα της τριαντάρας διαθέτει χυμούς και βγάζει μυρουδιές που ανάβουν τον άντρα, ενώ το νερουλιαστό κορμί της εξηντάρας ρίχνει τα ρίχτερ της σεξουαλικότητας της, όσο κι αν παραμένει στους ίδιους, σε υψηλούς βαθμούς η θυληκότητα της.

Μια σειρά σέξυ φωτογραφιών της Σάρον Στόουν δημοσιεύει η πορτογαλέζικη έκδοση της Vogue (φώτο). Πόση αλήθεια έχουν οι φώτο μόνο ένας είναι σε θέση να μιλήσει αντικειμενικά. Ο εραστής της, χθεσινός, σημερινός, συνήθως πάντα 20 χρόνια τουλάχιστον νεώτερος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου