Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

A. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, η αλλού τρώς αλλού πίνεις...."

Το οτι μόλις ακούει Καλαθέρης,  τον ψάχνει "ψυχολογικό πέρα-δώθε" είναι γνωστό.

Αλλά συχνά-πυκνά να τον βρίσκεις μέσα στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Καθαροσπόρη αποτελεί ..πρόκληση, αφού ούτε απ'έξω δεν έχει περάσει απ' το εκλογικό κέντρο του Καλαθέρη που υποστηρίζει ο Σύριζας!!
Ο Σύριζας τον ..διόρισε και βγάζει ένα μεροκαματάκι στον ΟΛΝΕ, και αυτός τέτοιο γράψιμο στην παράταξη;
Και το κόμα τι κάνει;
Είναι αυτό που λέει ο λαός "αλλού τρώς και αλλού πίνεις και αλλού πας και το ..δίνεις"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου