Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ: Κατατέθηκε ο συνδυασμός στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας τους υποψηφίους του συνδυασμού του ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ .
Γράφει στο προσωπικό του προφίλ ο Γιάννης Κοντζιάς:

«150 δημότες ενώσαμε τις δυνάμεις μας για το αύριο του Δήμου μας.

Σβήσαμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες και γκρεμίσαμε τα ιδεολογικά και κομματικά τείχη που κατακερματίζουν την κοινωνία μας.

Όλοι ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ δίνουμε την εκλογική μάχη στις 26 Μαΐου.

Αντίπαλοί μας τα προβλήματα και οι ευκαιρίες του τόπου που χάνονται.»

Να επισημάνουμε πως ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός του κου Κοντζιά περιλαμβάνει πλήρες ψηφοδέλτιο για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού αλλά και στους Τοπικούς Συμβούλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου