Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: "Χρειάζεται να υπερασπιστούμε όλα τα δικαιώματά των υπαλλήλων"

Το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ , Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Ζλακώνη Λίλιαν, Κόρδη Δήμο, Μπαρούτα Κώστα και Σκλιά Σωκράτη περιηγήθηκαν στο σύνολο του εργοταξίου και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε προσωπικά με όλους τους εργαζόμενους τονίζοντας, πως το εργοτεχνικό προσωπικό είναι το ζωντανό κύτταρο του Δήμου μας. " Χρειάζεται να υπερασπιστούμε όλα τα δικαιώματά των υπαλλήλων και κυρίως θα διασφαλίσουμε με όσες θεσμικές παρεμβάσεις χρειάζονται την απόλυτη ανεξαρτησία τους στην άσκηση των καθηκόντων τους και την απόλυτη ασφάλεια την οποία χρειάζονται. Για εμάς δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί μας, αρεστοί και μη αρεστοί, αλλά μόνο συνεργάτες που θέλουμε να μας κάνουν καλύτερους στην άσκηση της Διοίκησης" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου