Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: "Χρειάζεται να υπερασπιστούμε όλα τα δικαιώματά των υπαλλήλων"

Το εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων και επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ , Βασίλης Καθαροσπόρης.

Ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Ζλακώνη Λίλιαν, Κόρδη Δήμο, Μπαρούτα Κώστα και Σκλιά Σωκράτη περιηγήθηκαν στο σύνολο του εργοταξίου και συνομίλησαν με τους εργαζόμενους.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε προσωπικά με όλους τους εργαζόμενους τονίζοντας, πως το εργοτεχνικό προσωπικό είναι το ζωντανό κύτταρο του Δήμου μας. " Χρειάζεται να υπερασπιστούμε όλα τα δικαιώματά των υπαλλήλων και κυρίως θα διασφαλίσουμε με όσες θεσμικές παρεμβάσεις χρειάζονται την απόλυτη ανεξαρτησία τους στην άσκηση των καθηκόντων τους και την απόλυτη ασφάλεια την οποία χρειάζονται. Για εμάς δεν υπάρχουν δικοί μας και μη δικοί μας, αρεστοί και μη αρεστοί, αλλά μόνο συνεργάτες που θέλουμε να μας κάνουν καλύτερους στην άσκηση της Διοίκησης" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου