Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλκίδας σε Κέντρο Υγείας και ΕΦΚΑ

Κλιμάκιο του Κ.Κ.Ε. και της Λαϊκής Συσπείρωσης με τους Γιάννη Τζαβάρα υποψήφιο δήμαρχο Χαλκίδας, Σοφία Ντούρου και Γιώργο Παντούλα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Κατερίνα Αθηναίου-Τέλλο και Θανάση Γεωργίου υποψήφιους στο δήμο Χαλκιδέων περιόδευσε στο κέντρο υγείας και τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στην Αγία Βαρβάρα στη Χαλκίδα. 

Ήρθαν αντιμέτωποι με την υποβάθμιση των συγκεκριμένων δομών από τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων αλλά και όπως αυτές εξειδικεύονται μέσα από τις περιφέρειες και τους δήμους. Παρότι ζούμε σε 2019 που υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες, το επίπεδο παροχών είναι στα τάρταρα. 

Επίσης, καταγράφηκαν ελλείψεις σε προσωπικό μηχανήματα και άλλα μέσα. Κάλεσαν τους εργαζόμενους: «Να δυναμώσουμε το ΚΚΕ παντού, να ψηφίσουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια, για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες μας για το δίκιο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου