Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαλκίδας σε Κέντρο Υγείας και ΕΦΚΑ

Κλιμάκιο του Κ.Κ.Ε. και της Λαϊκής Συσπείρωσης με τους Γιάννη Τζαβάρα υποψήφιο δήμαρχο Χαλκίδας, Σοφία Ντούρου και Γιώργο Παντούλα υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Κατερίνα Αθηναίου-Τέλλο και Θανάση Γεωργίου υποψήφιους στο δήμο Χαλκιδέων περιόδευσε στο κέντρο υγείας και τις υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στην Αγία Βαρβάρα στη Χαλκίδα. 

Ήρθαν αντιμέτωποι με την υποβάθμιση των συγκεκριμένων δομών από τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων αλλά και όπως αυτές εξειδικεύονται μέσα από τις περιφέρειες και τους δήμους. Παρότι ζούμε σε 2019 που υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες, το επίπεδο παροχών είναι στα τάρταρα. 

Επίσης, καταγράφηκαν ελλείψεις σε προσωπικό μηχανήματα και άλλα μέσα. Κάλεσαν τους εργαζόμενους: «Να δυναμώσουμε το ΚΚΕ παντού, να ψηφίσουμε Λαϊκή Συσπείρωση σε Δήμο και Περιφέρεια, για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες μας για το δίκιο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου