Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΡΥΦΗ ΤΗ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ;

Ούτε οι υπουργοί του γνώριζαν ότι έκανε οικογενειακές διακοπές σε θαλαμηγό ιδιωτική μεγαλοαστού, όχι σε σκάφος του δημοσίου ή κάποιου σύντροφου, αριστερού ιδεολόγου.
Πολλές, άλλωστε, και δεν μιλάμε για τα αυστηρά προσωπικά δεδομένα, από τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού δεν τις πληροφορήθηκαν ποτέ και οι πιο υψηλόβαθμοι υπουργοί. Σιγά που θα τους ενημερώσει για τις μυστικές συναντήσεις του με μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.

Τελικά, για τη ξεκούραση του Τσίπρα στο κότερο του Παναγόπουλου το ''σχόλιο'' του πρωθυπουργού κι όχι της κυβέρνησης, όπως διατυπώθηκε από τον κολλητό του Νίκο Παππά είναι «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό». Το είπε και καθάρισε. Έτσι απλά.

Αφού δεν είναι κατακριτέο και ύποπτο να έχει τέτοια ''συναλλαγή'' ο πρωθυπουργός με άτομο του μεγάλου κεφαλαίου, γιατί κράτησαν κρυφό το γεγονός; Και από το κόμμα, και από τον κόσμο. Υπ' όψιν ότι μόνο προσωπική υπόθεση δεν είναι η οποιαδήποτε και κάθε είδους επαφή, πολύ περισσότερο ένα ''δώρο'', μια ''διευκόλυνση'' που δέχεται ο πρωθυπουργός από όποιον, Έλληνα και ξένο.

Δεν ξέρει κανείς ποια ακριβώς σχέση είχε ο Τσίπρας με τον μακαρίτη Περικλή Παναγόπουλο. Η χήρα του είπε σε δημοσιογράφο ότι ο σύζυγος μου διέθεσε το πανάκριβο γιωτ στον Τσίπρα για να... ξεκουραστεί. Και χωρίς να κάνει χιούμορ η κυρία Παναγοπούλου, αλά Νικος Καρανίκας σύμβουλος κι αυτή του Τσίπρα, πρότεινε στον δημοσιογράφο ''Δίνω και σ' εσάς το κότερο, αν το θέλετε, επειδή κι εσείς κουράζεστε''.

Αυτά λέει η κυρία Παναγοπούλου. Έτσι είναι, όμως; Κι αν το δεχθεί κανείς, εύλογα αναρωτιέται. Γιατί να... ξεκουραστεί ο πρωθυπουργός σε τόσο υψηλών προδιαγραφών παπόρι; Δεν λες να θυμηθεί την... αριστεροσύνη του και να πάει να στήσει σκηνή σε ταπεινή παραλία (φώτο). Όχι μέχρι εκεί, έχει πια γυναίκα και παιδιά, αλλά όχι και να το παίζει Μπράσον και Αμπράμοβιτς σε ξένο κοτερώνα.

Λησμόνησα να αναφέρω σε προηγούμενο κείμενο το εξής: Στην πρόταση του να αποκτήσει κανάλι ο Περικλής Παναγόπουλος είχε χρησιμοποιήσει μεσάζοντα δημοσιογράφο, ο οποίος στη συνέχεια έγινε βουλευτής.

"Α"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου