Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Συνελήφθησαν στην Κύμη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί σε περιοχές της Νότιας Εύβοιας, οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.Κατασχέθηκαν (8) δενδρύλλια κάνναβης, περισσότερο από μισό κιλό κάνναβης και συσκευασίες με σπόρους αυτής, ναρκωτικά δισκία, πιστόλι, κυνηγετικά όπλα, μαχαίρια, φυσίγγια, χρηματικό ποσό, οχήματα κ.α. Συνελήφθησαν, χθες (08-05-2019) μεσημβρινές ώρες σε περιοχές της Νότιας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 60 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών. Επιπλέον, ο 60χρονος κατηγορείται και για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τους συλληφθέντες, πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στις οικίες τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Από την οικία του 60χρονου, σε περιοχή του Αλιβερίου:
(8) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (77) εκατοστών,
(556,6) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
(8) συσκευασίες με σπόρους κάνναβης και (5) ναρκωτικά δισκία,
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των (1.040) ευρώ,
πιστόλι & (3) κυνηγετικά όπλα,
(176) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,
(3) μαχαίρια, (1) ξιφολόγχη & (1) σπαθί, καθώς και
(3) οχήματα (Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, δίκυκλη μοτοσικλέτα & δίκυκλο μοτοποδήλατο).

Από την οικία του 45χρονου στην Κύμη:
μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και
(82) ναρκωτικά δισκία και σπόροι κάνναβης.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου