Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΕΡΕΤΡΙΑ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.... Εκαναν έξωση στο ΚΑΠΗ και το Ιατρείο λόγω χρεών!!!






















Δικαστικός επιμελητής έκανε έξωση στο ΚΑΠΗ του Δήμου και στο Περιφερειακό Ιατρείο λόγω χρεών!!

Η ενέργεια αυτή αναστάτωσε την κοινωνία της Ερετρίας που στην κυριολεξία πέταξαν έξω τους συνταξιούχους και τους ασθενείς και σφράγισαν και τα δύο καταστήματα.
Κόλαφος για την Δήμαρχο Ερετρίας Αμφιτρίτη Αλημπατέ λίγες μέρες πρίν τις εκλογές!!



Η Ανακοίνωση του Προέδρου του Νομικού προσώπου Νίκου Μεταξά:
"Ως Πρόεδρος του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ " ΔΑΦΝΗΦΟΡΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ" του ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δηλώνω τα εξής, σχετικά με το κτίριο, όπου στεγαζόταν το ΚΑΠΗ ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
Το Σεπτέμβριο 2014, όταν αναλάβαμε ως νέα Διοίκηση, αντιμετωπίσαμε ένα σοβαρό πρόβλημα:
Στη μίσθωση του κτιρίου, όπου στεγαζόταν το ΚΑΠΗ και το Αγροτικό Ιατρείο και είχε υπογραφεί από την προηγούμενη Διοίκηση, δεν είχε εγκριθεί- θεωρηθεί το πρώτο χρηματικό ενταλμα πληρωμής του Μισθώματος από το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως απαιτείτο. Ως εκ τούτου, δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε με ΝΟΜΙΜΟ τρόπο.
Καλέσαμε την Ιδιοκτήτρια και , αφού της εξηγήσαμε, την παραπέμψαμε ΕΜΕΙΣ να παρει Δικαστική Απόφαση, για να πληρωθεί τα οφειλόμενα μισθώματσ, τα οποία αναγνωρίσαμε
Ξεκινήσαμε τη διαδικασία Διαγωνισμού για μίσθωση κτιρίου και την καλέσαμε να συμμετάσχει.
Η Ιδιοκτήτρια του κτιρίου δε θέλησε να συμμετάσχει, υπήρξε μόνο μία προσφορά για νέο κτίριο, το οποίο, όμως, παρουσίαζε ελλείψεις(πχ τουαλέττες), με αποτέλεσμα έως το τέλος 2018 να μην έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία μετεγκατάστασης.
Το 2019, ως ΔΣ, πήραμε νέα Απόφαση μίσθωσης κτιρίου ζητώντας από την ιδιοκτήτρια να μας επιτρέψει να μείνουν οι ιατροί και το ΚΑΠΗ έως το τέλος Μαίου, πρόταση στην οποία συμφώνησε.
Πρέπει να σημειώσω ότι η Ιδιοκτήτρια έχει λάβει από εμάς από το 2014 , ποσό14.000 ως μισθώματα μέσω δικαστικών εντολών, γιατί δεν υπέγραφε Συμβόλαιο ενώ εμείς καναμε χρήση του χώρου και σήμερα ευρίσκεται για έγκριση στο Ελεγκτικό Συνέδριο( Επίτροπο) χρηματικό ένταλμα για ακόμη 14,000 ευρώ, χρήματα τα οποία γνωρίζει πολύ καλά ότι θα λάβει εντός της εβδομάδας.
Δηλαδή, ως σύνολο, τα μισθώματα ανέρχονται στο ποσό των 28.000 ευρώ. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες, η ιδιοκτήτρια δεν απαντούσε στα επανειλημμένα τηλεφωνήματα της Υπηρεσίας για να ενημερωθεί.
Για ποιό λόγο, λοιπόν, αυτές οι κινήσεις, οι οποίες προσβάλλουν θεσμούς, πρόσωπα, οδηγούν σε ταλαιπωρία και σηκώνουν σκόνη και συσκοτίζουν την αλήθεια, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;
Μαλλον, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα μας λαβώσουν.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ, όμως, δεν κρύβεται..
Τα έγγραφα είναι στη διάθεση όλων των Δημοτών.
Ενημερώνουμε ακόμη τους Δημότες μας ότι σε λίγες ημέρες το ΚΑΠΗ θα λειτουργήσει στο νέο του χώρο, όπου υπάρχει πρόβλεψη και για το Αγροτικό Ιατρείο."
ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου