Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Θα μας τρελάνουν στο τέλος!!!γράφει ο Αλέξανδρος Καλέμης
Παιδιά κρατάτε με!

Επί 5 (πέντε) ολόκληρα χρόνια παρακαλούσαμε τηλεφωνικά τον Δήμο να καθαρίσει τα ρείθρα στη γειτονιά μας του Ν. Πύργου, που έχει προβλήματα με τις πλημμύρες.
Ακόμη και την εποχή που η κ. Ευσταθίου ήταν γεμάτη γλύκες απέναντί μου, και παρά τις διαβεβαιώσεις της, ουδέποτε καθαρίστηκαν από το Δήμο.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ.
Μόνοι μας πληρώναμε.
Μόνοι μας τα καθαρίζαμε.
Ε! λοιπόν σήμερα καθαρίζονται από συνεργεία του Δήμου για πρώτη φορά κατά την πενταετία.
Σήμερα.
17 μέρες πριν από τις εκλογές και 2 μέρες πριν μιλήσει ο Κοντζιάς στο Ν. Πύργο.
Μας φωνάζουν ότι είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ κι εμείς καθόμαστε.
Μετά βίας με σταμάτησε η σύζυγός μου όταν με είδε να προσπαθώ να συναρμολογήσω την παροπλισμένη κυνηγητική μου καραμπίνα.
Θα μας τρελάνουν στο τέλος αυτοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου