Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! Ρεφενέ ζητά ο Καλυβιώτης από τους επαγγελματίες!!

Στη γύρα έχει βγεί ο Δήμαρχος Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας και ζητάει χρήματα από τους επαγγελματίες για να μαζέψει τα σκουπίδια!!

Αιτία η παύση πληρωμών που έχει επιβληθεί στον Δήμο λόγω ελειμματικού προυπολογισμού αφού η Δημοτική αρχή άφησε το έλειμμα να διογκωθεί και να φτάσει μέχρις στιγμής το 1.000.000 ευρώ!!

Αν και το Παρακαταθηκών και Δανείων ένέκρινε δάνειο στον Δήμο, οι διαδικασίες εκταμίευσης παίρνουν χρόνο και έτσι για αρκετούς μήνες η κατάσταση θα είναι δραματική!!

Αντί λοιπόν ο Δήμαρχος να τρέξει για να επιταχύνει τις διαδικασίες εκταμίευσης κάθεται στο γραφείο του και ως "δικομανής" κάνει καταγγελίες!! Αυτός που δεν είχε το θάρρος να εμφανιστεί στο Δημοτικό του συμβούλιο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου