Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Με κατοίκους της Νέας Λαμψάκου και του Αγίου Νικολάου συναντήθηκε η Έλενα Βάκα

Με κατοίκους της Νέας Λαμψάκου και του Αγίου Νικολάου συναντήθηκε η Έλενα Βάκα 
Η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε» Έλενα Βάκα, συνεχίζει τις περιοδείες της και στις πέντε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων με συνεργάτες της και υποψήφιους συμβούλους. 

Την Τρίτη 14 Μαΐου, το απόγευμα, η Έλενα Βάκα συναντήθηκε με κατοίκους της Νέας Λαμψάκου και του Αγίου Νικολάου. Συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα των περιοχών τους τις οποίες οι κάτοικοι χαρακτήρισαν ως παραμελημένες. Η υποψήφια δήμαρχος τους μίλησε για τις προτεραιότητες του συνδυασμού «Αλλάζουμε» που αφορούν στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων.

Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου