Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Η αλλάξτε ..χάπια, η γραμμή στον Καραγιαννίδη!!!!

Δεν εξηγείται διαφορετικά!!! Κάτι συμβαίνει στα μέλη του ΔΣ του ΟΛΝΕ!! Εκτός των "άλλων" ...περίεργων αποφάσεων που έχουν πάρει, με την παρούσα "ΤΟ ..ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΝΤΈΡ" !! Ο Πρόεδρος εισηγήθηκε και τα μέλη ομόφωνα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να ενημερώσουν τους ...εαυτούς τους!!!!!!!

Αγαπητοί μου, η αλλάξτε ..χάπια η γραμμή στον Καραγιαννίδη!!!!

Δείτε το απόσπασμα της απόφασης (για του λόγου το αληθές)
(ΑΔΑ: 6ΓΓ5ΟΞΑΤ-8ΩΚ)


"……Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, ο Πρόεδρος κ. Παπανδρέου Ανδρέας εισάγει προς
συζήτηση το θέμα:
Περί Ενημέρωσης των μελών του Δ.Σ για την πορεία της υλοποίησης του MASTER PLAN Χαλκίδας

Ο κος Πρόεδρος εισηγούμενος το θέμα θέτει υπόψη του Δ.Σ ΟΛΝΕ Α.Ε λεπτομέρειες σχετικά με την πορεία υλοποίησης του MASTER PLAN Χαλκίδας.
Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος καλεί τα μέλη να αποφασίσουν.
Το Δ/κό Συμβούλιο της ΟΛΝΕ Α.Ε., αφού έλαβε υπόψη του:
1. Την εισήγηση του Προέδρου του Δ.Σ ΟΛΝΕ ΑΕ

Αποφασίζει ομόφωνα,
Εγκρίνει την ενημέρωση των μελών του Δ.Σ για την πορεία της υλοποίησης του MASTER PLAN Χαλκίδας

Έγινε , αποφασίστηκε και υπογράφηκε την ίδια μέρα.

Ο Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας               Τα μέλη
Παπανδρέου Ανδρέας     Σαράφης Σταύρος
              
Γουρνής Νικόλαος
Πασβαντίδης Πέτρος
Μπάρμπας Ιωάννης
Ανδρέλου Μαρία
Γεωργαλάς Νικόλαος
Πάνος Γεώργιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου