Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Αποφυλακίζεται με αναστολή η καθαρίστρια με το πλαστό απολυτήριο, που είχε καταδικαστεί σε 10 χρόνια κάθειρξη!


Αποφυλακίζεται με αναστολή η 53χρονη καθαρίστρια, η οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών επειδή κατέθεσε πλαστό απολυτήριο δημοτικού για να προσληφθεί σε δημόσιο παιδικό σταθμό.

Ειδικότερα, το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας αποφάσισε αναίρεση της ποινής για την καθαρίστρια, ως συνέχεια της παρέμβασης της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία ζήτησε μάλιστα να τής διαβιβαστεί η επίμαχη απόφαση προκειμένου να εξεταστεί εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών που την εξέδωσαν.
Σημειώνεται, πως μετά από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας η καθαρίστρια, η οποία κρατείτο στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, θα αφεθεί ελεύθερη μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσής της.  
Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι μεγάλες αντιδράσεις είχε προκαλέσει η προφυλάκισή της 53χρονης, καθώς στο πλευρό της από την αρχή τάχθηκαν σωματεία εργαζομένων, οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κόμματα και δικαστικές ενώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου