Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Εχει να πέσει ...γέλιο!!! Θα γίνει της ...Μαρίνας!!!

Το Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου 2018, στις 10:00 π.μ. θα διεξαχθεί η τελική φάση της διαβούλευσης του Γενικού Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Λιμένα Χαλκίδας (MASTER PLAN), στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Λεωφόρος Χαϊνά 93, Χαλκίδα.

Για το λόγο αυτό:
Ο  Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΝΕ ΑΕ προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθεί στη διαβούλευση και να συμμετάσχει ενεργά, προκειμένου μέσα από τη σύνθεση απόψεων να διαμορφωθούν, να υιοθετηθούν και να υλοποιηθούν οι βέλτιστες προτάσεις,  αυτές που θα φέρουν τον πολίτη της Χαλκίδας στο επίκεντρο των εξελίξεων, ένα βήμα πιο κοντά στην ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας.
(από ανάρτηση του ΟΛΝΕ)

Θα γίνει της ....Μαρίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου