Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

FAKE...FAKE...FAKE και γελάνε και τα ...πόμολα!!!

Το τι γίνεται μεταξύ της κας "Αποκαλυπτικού" και κας "Αποκλειστικού" δεν λέγεται στον ανταγωνισμό που υπάρχει για το "ποια θα γράψει πρώτη την κάθε μ@λ@κι@ που τους σερβίρουν για να τους κάνουν πλάκα, αφού στο "καφενείο" τις εχουν πάρει χαμπάρι!!!!

Κορίτσι μου, ο τελευταίος που θα ...κλείσει την πόρτα στην ΝΟΔΕ θα είναι ο Λαλανίτης μετά τις  εκλογές και αναλόγως των αποτελεσμάτων ο Ποδάρας ...πρώτος και καλλίτερος!!

Εδώ το επίμαχο και  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.....FAKEnews!!
"Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες της κας "Αποκαλυπτικού" (δεν γράφουμε το όνομα λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης) προς παραίτηση οδεύει ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Λαλανίτης. Αναμένεται να στείλει την παραίτησή του τις επόμενες ημέρες στο αρμόδιο όργανο της ΝΟΔΕ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου