ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Το μεγάλο κόλπο με τις Ανεμογεννήτριες της ΤΕΡΝΑ!! (μέρος 3) "Ο ρόλος της Δνσης Δασών και η ...Παράνομη Απόφαση"!!

Ενα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ έγγραφο της Δνσης ΔΑΣΩΝ φέρνουμε σήμερα στην δημοσιότητα που φανερώνει το μέγεθος των "παράνομων πράξεων και παραλείψεων" Δημόσιων λειτουργών στην υπόθεση των ανεμογεννητριών της ΤΕΡΝΑ τη θέση "Σερβούνι-Μαύρα λιθάρια".


Μέ μία "παράνομη πράξη και ενέργεια" εκτός αρμοδιοτήτων του "ο Δντής της Δνσης Δασών Ευβοίας ΑΛΛΑΖΕΙ τα όρια (σύνορα) της Ανω Βάθειας και του Αγ. Ιωάννη Αλιβερίου μή λαμβάνοντας υπ όψιν την δικαστική απόφαση και τον συννημένο χάρτη και αγνοώντας τον νόμο N. 3463/2006(ΦΕΚ Α 114/30.6.2006) και το αρθρο 13 του Κώδικα Δήμων και κοινοτήτων που λέει "Δεν γίνεται νέος καθορισμός των ορίων Δήμων και Κοινοτήτων, εφόσον τα όρια αυτά έχουν καθορισθεί με έκθεση της Επιτροπής ορίων που δεν υπόκειται σε ένδικο μέσο ή με αμετάκλητη απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου ορίων ή του τακτικού διοικητικού δικαστηρίου."

Τα σύνορα επανακαθοριζονται με δικαστική αποφαση, με τριμελή Επιτροπή στην οποία προεδρεύει Eιρηνοδικης!! 
ΕΡΩΤΟΥΜΕ την Δνση Δασών και την Αποκεντρωμένη “ΠΟΤΕ συστάθηκε αυτή η Επιτροπή, ΠΟΤΕ συνεδρίασε, με ΠΟΙΟΝ/Α  ειρηνοδικη να προεδρεύει, και ΠΟΥ Δημοσιεύτηκε η απόφαση;”

Να σημειωθεί ότι "ο ίδιος ο Νικόλαος Λούκας έχει χειρισθεί την υπόθεση σε συνέργεια των Δασαρχών Χαλκίδας και Αλιβερίου"!!
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΌΦΑΣΗ αλλαγής των ορίων που "χρησιμοποίησε η ΤΕΡΝΑ για να κάνει την ...δουλειά"!!

Εν προκειμένω και με βάσει τα στοιχεία που εχουμε αποκαλύψει ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ στην εν λόγω περιοχή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ αφού βασίζονται ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!!

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Δείτε την απόφαση του ΔΝΤΗ ΔΑΣΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ.....ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ....

https://eviatoday1.blogspot.com/2018/11/2.html

https://eviatoday1.blogspot.com/2018/11/1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου