Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

30 μέρες αργία στην Μιτζιφίρη για "σοβαρή παράβαση καθήκοντος"! Και επεται συνέχεια...

Μπορεί η Ελένη Μιτζιφίρη να ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για Δήμαρχος Χαλκιδέων, ομως τα "μαντάτα από την Αποκεντρωμένη" δεν είναι ευχάριστα!!

Η απόφαση για τις γνωστές υποθέσεις "αρκετά επιεικής" για "σοβαρή παράβαση καθήκοντος" (σύμφωνα με πληροφορίες) η οποία απόφαση στηρίζεται μετά από τον έλεγχο-πόρισμα που είχε γίνει από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και από τον έλεγχο του Δήμου, που ήδη θα έπρεπε να έχει προχωρήσει και στον καταλογισμό του ποσού (3.500ευρώ περίπου).
Ομως το πράγμα δεν τελειώνει εδώ αφού έχει και προεκτάσεις στην δημοσιουπαλληλική της ιδιότητα αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Δνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει ΕΔΕ για το θέμα και αναλόγως της εξέλιξης ειναι πιθανόν να φτάσει μέχρι του σημείου "απώλειας της δημοσιουπαλληλικής ιδιότητας"!
Ακόμη υπάρχει και το γεγονός της Δικαστικής διερεύνησης του θέματος που ερευνάται "αυτεπάγγελτα" από την Δικαιοσύνη και αναμένονται και από εκεί οι ...αποφάσεις!
Πάντως η Ελ. Μιτζιφίρη εχει 30 μέρες προθεσμία, μέχρι να εφαρμοσθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης, για να προσφύγει στο ΣτΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου