Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

30 μέρες αργία στην Μιτζιφίρη για "σοβαρή παράβαση καθήκοντος"! Και επεται συνέχεια...

Μπορεί η Ελένη Μιτζιφίρη να ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για Δήμαρχος Χαλκιδέων, ομως τα "μαντάτα από την Αποκεντρωμένη" δεν είναι ευχάριστα!!

Η απόφαση για τις γνωστές υποθέσεις "αρκετά επιεικής" για "σοβαρή παράβαση καθήκοντος" (σύμφωνα με πληροφορίες) η οποία απόφαση στηρίζεται μετά από τον έλεγχο-πόρισμα που είχε γίνει από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και από τον έλεγχο του Δήμου, που ήδη θα έπρεπε να έχει προχωρήσει και στον καταλογισμό του ποσού (3.500ευρώ περίπου).
Ομως το πράγμα δεν τελειώνει εδώ αφού έχει και προεκτάσεις στην δημοσιουπαλληλική της ιδιότητα αφού σύμφωνα με πληροφορίες η Δνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει ΕΔΕ για το θέμα και αναλόγως της εξέλιξης ειναι πιθανόν να φτάσει μέχρι του σημείου "απώλειας της δημοσιουπαλληλικής ιδιότητας"!
Ακόμη υπάρχει και το γεγονός της Δικαστικής διερεύνησης του θέματος που ερευνάται "αυτεπάγγελτα" από την Δικαιοσύνη και αναμένονται και από εκεί οι ...αποφάσεις!
Πάντως η Ελ. Μιτζιφίρη εχει 30 μέρες προθεσμία, μέχρι να εφαρμοσθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης, για να προσφύγει στο ΣτΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου