Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

ΕΛΜΕ Εκτακτη Γενική Συνέλευση


Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Εύβοιας εκτιμώντας την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται ακόμη πολλά σχολεία του Νομού μας, σας καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα τελετών των 3ου, 6ου και Εσπερινού Γυμνασίων Χαλκίδας (οδός Προαστίου 26)
ΘΕΜΑΤΑ:

 1. Τρομερές ελλείψεις και κενά σε πολλά σχολεία της Εύβοιας-Κάλεσμα σε Ένωση Γονέων, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Δεκαπενταμελή συμβούλια για συντονισμό δράσης και ενέργειες που θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε (ενδεικτικά αναφέρουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, εισαγγελική παρέμβαση για στέρηση του δικαιώματος στην δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, Συνέντευξη Τύπου για δημοσιοποίηση του ζητήματος)
2. Κάλεσμα από ΟΛΜΕ για Γ.Σ. προέδρων το Σάββατο 1/12/2018 στην Αθήνα-Διαμόρφωση πλαισίου αιτημάτων και προγράμματος δράσης
3. Αναφορά προβλημάτων που υπάρχουν με τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Νομού Ευβοίας
4. Ψηφίσματα συμπαράστασης (φυλακισμένη καθαρίστρια, γεγονότα στις Συκιές, θάνατος, δασκάλου κ.λ.π.) 
5. Κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδήλωση της Συνέλευσης Χαλκίδας κατά των Πλειστηριασμών Τετάρτη  6:30 μ.μ. στο Επιμελητήριο
6. Ενστάσεις συναδέλφων για άδικες αποφάσεις ΠΥΣΔΕ. 
7. Διάφορα

Στη Συνέλευση θα καλό  να υπάρξει εκπροσώπηση από όλα τα σχολεία και ιδιαίτερα από αυτά που αντιμετωπίζουν προβλήματα. 
                                    Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
Η πρόεδρος                                                            Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                                               Άρης Σκούρας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου