Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΧΑΛΚΙΔΑ Συνελήφθη 40χρονος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη χθες (29-11-2018) το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, τις οποίες ο 40χρονος προμηθεύεται από περιοχή των Αθηνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε και τη στιγμή που εκείνος αποβιβάστηκε από το όχημα, έχοντας στην κατοχή του δύο αποσκευές, ακινητοποιήθηκε.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό των αποσκευών, (3) νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (22) κιλών & (885) γραμμαρίων.

Ομοίως από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των (215) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου