Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

ο Κ. Μαρκόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων Παιδιού.


Σήμερα έχει θεσπιστεί  η 20η Νοεμβρίου να είναι αφιερωμένη στα παιδιά, καθώς είναι η μέρα διακήρυξης και υπογραφής της σύμβασης για τα δικαιώματα του παιδιού από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1989. 
Τα Παιδιά, έχουν απόλυτη προτεραιότητα και δικαίωμα στην Ζωή, στην Εκπαίδευση, στο Παιχνίδι, στην Υγεία και στην Προστασία από οποιοδήποτε έγκλημα, (απαγωγή, βία, ναρκωτικά, σεξουαλική παρενόχληση).

Ακόμα μεγαλύτερη προστασία στα ίδια δικαιώματα, έχουν τα παιδιά με τις ειδικές μαθησιακές και κινητικές ικανότητες. Η τήρηση των παραπάνω που ορίζονται από τον καταστατικό χάρτη δικαιωμάτων του Παιδιού, είναι ο πραγματικός καθρέπτης της Κοινωνίας μας, δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση η κρίση των Αξιών και της Οικονομίας, να παλινδρομήσει, σε κοινωνικό πρωτογονισμό, τα παιδιά όλων των Ανθρώπων, έχουν την προστασία μας και στα μάτια τους αναγνωρίζουμε την Παγκόσμια Πρόοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου