Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Αναφορά στον Εισαγγελέα από τον Γιάννη Μπάκα-΄΄Κίνδυνος – θάνατος τα απορριμματοφόρα΄΄

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων εδώ και αρκετό καιρό έχουν επισημάνει τους κινδύνους από την κυκλοφορία των σκουπιδιάρικων με λιωμένα ελαστικά.Για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μπάκας κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Πλημ/κών Χαλκίδας.
Αν ένα ελαστικό σκάσει θα θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων συνοδών, αλλά και των πολιτών χρηστών των δρόμων.

Στην αναφορά του, ο Γιάννης Μπάκας, κάνει λόγο για πρόχειρους διαγωνισμούς και για σοβαρές παραβάσεις τόσο του Κ.Ο.Κ. όσο και του Ποινικού Κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου