ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Αναφορά στον Εισαγγελέα από τον Γιάννη Μπάκα-΄΄Κίνδυνος – θάνατος τα απορριμματοφόρα΄΄

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Χαλκιδέων εδώ και αρκετό καιρό έχουν επισημάνει τους κινδύνους από την κυκλοφορία των σκουπιδιάρικων με λιωμένα ελαστικά.Για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μπάκας κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Πλημ/κών Χαλκίδας.
Αν ένα ελαστικό σκάσει θα θέσει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων συνοδών, αλλά και των πολιτών χρηστών των δρόμων.

Στην αναφορά του, ο Γιάννης Μπάκας, κάνει λόγο για πρόχειρους διαγωνισμούς και για σοβαρές παραβάσεις τόσο του Κ.Ο.Κ. όσο και του Ποινικού Κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου