Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Ο οργανισμός των Ελλήνων είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κωλοδάκτυλα και με ατσάλινα αγκάθια.!!

Το σύμπαν έχει πάθει την πλάκα του μ’ αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία. Δεν έχει ξαναγίνει. Στον αιώνα. Σε κανένα μέρος του πλανήτη. Το κράτος να έχει κάνει τέτοια επιθετική πολιτική σε βάρος των πολιτών. Κράτος με εκλεγμένες κυβερνήσεις, όχι σε καθεστώς ολοκληρωτισμού, με χούντα, με δικτατορία.
Κι όμως, οι Έλληνες αντέχουν. Λιγότερα έσοδα, περισσότερους φόρους, ανασφάλεια για το μέλλον. Άσε τι λένε! Οι Έλληνες κρατάνε γερά και δεν κουνιέται φύλλο.
Ψάχνουν οι Ευρωπαίοι με τα μεγαλύτερα μυαλά της επιστήμης να βρουν ποιο εμβόλιο έχουν φάει στο μπράτσο οι Έλληνες και χωρίς να μοιάζουν ζόμπυ κυκλοφορούν λες είναι άνετοι και ωραίοι. Άσε τι λένε! Στα μαγαζιά και τους δρόμους η εικόνα της Ελλάδος δεν είναι της πείνας και της δυστυχίας.
Ξέρουν πολύ καλά το εμβόλιο της γρίπης, της ιλαράς, της πανούκλας κ.α. Το μέγα ζητούμενο είναι το απόρρητο εμβόλιο στους Έλληνες, με το οποίο έχουν αποκτήσει ανοσία στα μνημόνια και τις βλαβερές συνέπειες τους. Άγνωστο ποιος, ποιοι παρασκεύασαν το μαγικό, το απόλυτα «θεραπευτικό» εμβόλιο και ο οργανισμός των Ελλήνων είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κωλοδάκτυλα και με ατσάλινα αγκάθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου