ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη Κώστα Μαρκόπουλου στον Νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας.


Ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος επισκέφτηκε σήμερα, τον Νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας κύριο Απόστολο Κουφό, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας, στα πλαίσια ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ως νέου Αστυνομικού Διευθυντή, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ τους.

Ο κύριος Μαρκόπουλος εξέφρασε προς τον Νέο Αστυνομικό Διευθυντή, την πλήρη και ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη προς την Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία, έχει συμβάλλει στην δημιουργία και εμπέδωση κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους κατοίκους και επισκέπτες του Νομού μας.
Ευχήθηκε στον νέο Διευθυντή κάθε επιτυχία  και δύναμη στα νέα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου