Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Επίσκεψη Κώστα Μαρκόπουλου στον Νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας.


Ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής, Κώστας Μαρκόπουλος επισκέφτηκε σήμερα, τον Νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας κύριο Απόστολο Κουφό, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας, στα πλαίσια ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ως νέου Αστυνομικού Διευθυντή, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ τους.

Ο κύριος Μαρκόπουλος εξέφρασε προς τον Νέο Αστυνομικό Διευθυντή, την πλήρη και ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη προς την Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία, έχει συμβάλλει στην δημιουργία και εμπέδωση κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους κατοίκους και επισκέπτες του Νομού μας.
Ευχήθηκε στον νέο Διευθυντή κάθε επιτυχία  και δύναμη στα νέα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου