Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Υπογράφηκε η σύμβαση ανακατασκευής της διατηρητέας οικίας Μιαούλη

Από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Λαμπάκης Α. Και ΣΙΑ Ε.Ε.” Αλέξανδρο Λαμπάκη υπογράφηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, η σύμβαση για το έργο ανακατασκευής της διατηρητέας οικίας Μιαούλη στην Τοπική Κοινότητα Φύλλων.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των κατοίκων, αλλά και μια αυτονόητη πράξη ιστορικής και πολιτιστικής αξίας, το οποίο έρχεται να γίνει πράξη, μετά από δεκαετίες αδιαφορίας.
Χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης τόνισε ότι ένα αίτημα δεκαετιών, αναγνώρισης και ανάδειξης του μεγάλου ναυάρχου της Ελληνικής Επανάστασης, Ανδρέα Μιαούλη, γίνεται πραγματικότητα,
Υπογράμμισε ακόμη ότι με την ολοκλήρωση του έργου ανακατασκευής της διατηρητέας οικίας Μιαούλη, διασώζεται ένα ιστορικό τοπόσημο του Δήμου Χαλκιδέων, που είχε καταρρεύσει , με ευθύνη των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.
Οι εργασίες ξεκινούν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου