Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018

Υπογράφηκε η σύμβαση ανακατασκευής της διατηρητέας οικίας Μιαούλη

Από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Λαμπάκης Α. Και ΣΙΑ Ε.Ε.” Αλέξανδρο Λαμπάκη υπογράφηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, η σύμβαση για το έργο ανακατασκευής της διατηρητέας οικίας Μιαούλη στην Τοπική Κοινότητα Φύλλων.

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα των κατοίκων, αλλά και μια αυτονόητη πράξη ιστορικής και πολιτιστικής αξίας, το οποίο έρχεται να γίνει πράξη, μετά από δεκαετίες αδιαφορίας.
Χαρακτηριστικά, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης τόνισε ότι ένα αίτημα δεκαετιών, αναγνώρισης και ανάδειξης του μεγάλου ναυάρχου της Ελληνικής Επανάστασης, Ανδρέα Μιαούλη, γίνεται πραγματικότητα,
Υπογράμμισε ακόμη ότι με την ολοκλήρωση του έργου ανακατασκευής της διατηρητέας οικίας Μιαούλη, διασώζεται ένα ιστορικό τοπόσημο του Δήμου Χαλκιδέων, που είχε καταρρεύσει , με ευθύνη των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.
Οι εργασίες ξεκινούν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου