Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Τό Εργατικό Κέντρο καταγγέλει τη SABO!


Τα Σωματεία και τα συνδικαλιστικά στελέχη, που συμμετείχαμε στη ΣΥΣΚΕΨΗ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ της 7ης Νοέμβρη, για την οργάνωση της επικείμενης απεργιακής μάχης,  εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την καταδίκη μας έναντι της απαράδεκτης συμπεριφοράς της εργοδοσίας της SABO που αρνείται προκλητικά να αναγνωρίσει σα συνομιλητή το κλαδικό συνδικάτο του Μετάλλου και να δώσει απαντήσεις σε αιτήματα των εργαζομένων του χώρου που της μεταφέρθηκαν από το συνδικάτο τον περασμένο Ιούλη.

Επί της ουσίας, επιδιώκει να βάλει εμπόδια στη συλλογική έκφραση των εργαζομένων, την οργάνωση, τη διεκδίκηση, θέλει τον κάθε εργαζόμενο μόνο του να  μην προβάλει καμία αντίσταση στις ορέξεις  της.
Η στάση της εταιρίας, δεν προσπαθεί απλά να απαξιώσει ένα συνδικαλιστικό φορέα αλλά απαξιώνει  και το συνδικαλιστικό κίνημα στο σύνολό του. Τα ίδια τα αιτήματα των εργαζομένων της που ανάμεσα σε άλλα, διεκδικούν τελείως αυτονόητα πράγματα, όπως π.χ. την πληρωμή της υπερωριακής απασχόλησης για τους εργαζόμενους στα γραφεία, την απομάκρυνση των καμερών από τους  χώρους εργασίας, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο εργοστάσιο και στα εργοτάξια κ.α.
Τέτοιες ενέργειες οφείλουν να βρίσκουν φραγμό από την οργανωμένη αντίσταση και την αποφασιστική στάση όλων των συνδικαλιστών. 
Η αυθαιρεσία της εργοδοσίας δε θα περάσει.

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ
Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος ΣΕΛΕΒΑΚΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου