ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Τό Εργατικό Κέντρο καταγγέλει τη SABO!


Τα Σωματεία και τα συνδικαλιστικά στελέχη, που συμμετείχαμε στη ΣΥΣΚΕΨΗ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ της 7ης Νοέμβρη, για την οργάνωση της επικείμενης απεργιακής μάχης,  εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την καταδίκη μας έναντι της απαράδεκτης συμπεριφοράς της εργοδοσίας της SABO που αρνείται προκλητικά να αναγνωρίσει σα συνομιλητή το κλαδικό συνδικάτο του Μετάλλου και να δώσει απαντήσεις σε αιτήματα των εργαζομένων του χώρου που της μεταφέρθηκαν από το συνδικάτο τον περασμένο Ιούλη.

Επί της ουσίας, επιδιώκει να βάλει εμπόδια στη συλλογική έκφραση των εργαζομένων, την οργάνωση, τη διεκδίκηση, θέλει τον κάθε εργαζόμενο μόνο του να  μην προβάλει καμία αντίσταση στις ορέξεις  της.
Η στάση της εταιρίας, δεν προσπαθεί απλά να απαξιώσει ένα συνδικαλιστικό φορέα αλλά απαξιώνει  και το συνδικαλιστικό κίνημα στο σύνολό του. Τα ίδια τα αιτήματα των εργαζομένων της που ανάμεσα σε άλλα, διεκδικούν τελείως αυτονόητα πράγματα, όπως π.χ. την πληρωμή της υπερωριακής απασχόλησης για τους εργαζόμενους στα γραφεία, την απομάκρυνση των καμερών από τους  χώρους εργασίας, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο εργοστάσιο και στα εργοτάξια κ.α.
Τέτοιες ενέργειες οφείλουν να βρίσκουν φραγμό από την οργανωμένη αντίσταση και την αποφασιστική στάση όλων των συνδικαλιστών. 
Η αυθαιρεσία της εργοδοσίας δε θα περάσει.

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημήτρης ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ
Ο.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γιώργος ΣΕΛΕΒΑΚΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου