ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ενδιαφέρουσα ..."μονομαχία" το Σάββατο μεταξύ Παπανδρέου-Τσέργα!!

Με ενδιαφέρον περιμένουμε την "συνάντηση" Παπανδρέου-Τσέργα στην σύσκεψη που θα γίνει το Σάββατο για το MASTER PLAN του ΟΛΝΕ και τα όσα θα λεχθούν από τους δύο "προέδρους" κυρίως για την ΝΈΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ!

Η κατεύθυνση του Τσέργα πρός τους μελετητές ηταν ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ, αλλά ο Παπανδρέου την άλλαξε για το Τσιμεντάδικο, χωρίς όμως να έχει πεί "αν η Lafarge συμφωνεί" και να εμφανίσει την έγγραφη σύμφωνη γνώμη της εταιρείας που κατέχει (ενοικιάζει) το υπάρχον λιμάνι και ειναι ιδιοκτήτης των χερσαίων εγκαταστάσεων!!
Βάσει ποιών στοιχείων ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ ισχυρίζεται οτι "το νέο λιμάνι θα είναι 400+250 μέτρα", και που θα ειναι οι χερσαίες εγκαταστάσεις;"
Ελπίζουμε εστω και την τελευταία στιγμή "η νέα Ηγεσία του ΟΛΝΕ θα πεί επιτέλους αλήθειες"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου