Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Ενδιαφέρουσα ..."μονομαχία" το Σάββατο μεταξύ Παπανδρέου-Τσέργα!!

Με ενδιαφέρον περιμένουμε την "συνάντηση" Παπανδρέου-Τσέργα στην σύσκεψη που θα γίνει το Σάββατο για το MASTER PLAN του ΟΛΝΕ και τα όσα θα λεχθούν από τους δύο "προέδρους" κυρίως για την ΝΈΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ!

Η κατεύθυνση του Τσέργα πρός τους μελετητές ηταν ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ, αλλά ο Παπανδρέου την άλλαξε για το Τσιμεντάδικο, χωρίς όμως να έχει πεί "αν η Lafarge συμφωνεί" και να εμφανίσει την έγγραφη σύμφωνη γνώμη της εταιρείας που κατέχει (ενοικιάζει) το υπάρχον λιμάνι και ειναι ιδιοκτήτης των χερσαίων εγκαταστάσεων!!
Βάσει ποιών στοιχείων ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ ισχυρίζεται οτι "το νέο λιμάνι θα είναι 400+250 μέτρα", και που θα ειναι οι χερσαίες εγκαταστάσεις;"
Ελπίζουμε εστω και την τελευταία στιγμή "η νέα Ηγεσία του ΟΛΝΕ θα πεί επιτέλους αλήθειες"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου