Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Άναψε φωτιές ο Σίμος Κεδίκογλου για την έδρα της Περιφέρειας

Στη Λαμία βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια και πρώην Υπουργός Σίμος Κεδίκογλου, προκειμένου να παραβρεθεί στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς.

Λίγο αργότερα ο κ. Κεδίκογλου φιλοξενήθηκε στο studio του Star Κεντρικής Ελλάδας όπου ρωτήθηκε και για τις Περιφερειακές εκλογές με μία από τις τοποθετήσεις του να ανάβει στην κυριολεξία φωτιές.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής Εύβοιας έκανε λόγο για αδικία σχετικά με την επιλογή της Λαμίας ως έδρα της Περιφέρειας Στερεάς, προτάσσοντας ότι ο νομός στον οποίο εκλέγεται είναι πολυπληθέστερος και πιο κεντρικός. Έλαβε ωστόσο την «πληρωμένη απάντηση» από τη δημοσιογράφο του καναλιού Λένα Παρασκευά «δεν μπορείτε να το χωνέψετε παρά τα χρόνια που έχουν περάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου