Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Έβαλε το κεφάλι του στις ράγες για να αποκεφαλιστεί από το τρένο

Σε τι απόγνωση μπορεί να βρίσκεται ένας άνθρωπος για να έχει τη δύναμη να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτό τον τραγικό τρόπο; Ο λόγος για τον 30χρονο Πακιστανό, που χθες το απόγευμα απόγευμα, αποκεφαλίστηκε από διερχόμενο τρένο στο σταθμό της Θήβας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο νεαρός άνδρας καθόταν αρκετή ώρα δίπλα στις γραμμές του τρένου στη 100η χλμ θέση της σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα - Θεσσαλονίκη.
Όταν έφτασε στο σημείο η αμαξοστοιχία "59" , που εκτελούσε δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, ο 30χρονος έσκυψε ξαφνικά και έβαλε το κεφάλι του στις γραμμές.
Το αποτέλεσμα τραγικό...
Αλήθεια υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί αυτής της αυτοκτονίας ή επειδή ήταν Πακιστανός, ένας από τους πολλούς που βρίσκονται παράνομα ή νόμιμα στη χώρα μας, δεν θα ασχοληθεί κανείς;
Γιατί στην Ελλάδα χρειάζονται να περάσουν χρόνια ή να πληρώσεις τα κυκλώματα για να πάρεις την πολυπόθητη κάρτα παραμονής, ενώ σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μέσα σε μια εβδομάδα έχουν τακτοποιηθεί όλα τα διαδικαστικά και ο αλλοδαπός παίρνει την κάρτα του, με αποτέλεσμα να ξέρει και η πολιτεία ποιος είναι και που διαμένει σε αντίθεση με την Ελλάδα που χρόνια τώρα δεν μπορούν να βάλουν μια σειρά...ή μήπως δεν θέλουν;
Το βέβαιο πάντως είναι ότι έτσι θησαυρίζουν οι μεσάζοντες και τα κυκλώματα και φυσικά αυξάνεται η εγκληματικότητα.
Σιγά να μην νοιαστεί κάνεις για έναν 30χρονο Πακιστανό που "θέλησε" να βάλει το κεφάλι του στις ράγες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου