Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Το μεγάλο κόλπο με τις Ανεμογεννήτριες της ΤΕΡΝΑ!! (μέρος 2)

Συνεχίζοντας το "αποκαλυπτικό" μας ρεποτράζ για την εγκατάσταση ανεμογενητριών από την ΤΕΡΝΑ στις θέσεις "Σερβούνι-Μαύρα λιθάρια" και οπως αποκαλύψαμε στο προηγούμενο post, σήμερα αποκαλύπτουμε ακόμη ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι "όλες οι ανεμογενήτριες της ΤΕΡΝΑ (και οι 9) βρίσκονται εντός των Διοικητικών ορίων του Αη Γιάννη Αλιβερίου!
Η εν λόγω περιοχή με απόφαση του Πρωτοδικείου Χαλκίδας αλλά και του Δασαρχείου είναι ιδιωτική και όχι δημόσια όπως υποστηρίζουν με "εξώδικο διαμαρτυρία" οι ιδιοκτήτες της περιοχής και την οποία σας αποκαλύπτουμε!!

Δείτε εδώ.....
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ





























το ΕΞΩΔΙΚΟ
ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ή ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


1. Δημητρίου Μεταξά του Παναγιώτη και Παρασκευής, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 034818518.
2. Σταύρου Μάντζαρη του Γεωργίου και της Ευαγγελίας, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 108707039.
3. Δημητρίου Μητάκου του Παναγιώτη και της Μαρίας, κατοίκου Δάφνης Αυλωναρίου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 122069392.
4. Καλλιόπης Φιλιππίδου του Σταύρου και της Μαρίας, κατοίκου Γλυκών Νερών Αττικής, οδός Επτανήσου, αρ. 14, με Α.Φ.Μ. 079395052.
5. Γεωργίας Πιλάτη του Σταύρου και της Μαρίας, κατοίκου Αγίων Αναργύρων Αττικής, οδός Ιερού Λόχου, αρ. 49, με Α.Φ.Μ. 062519835.
6. Ιωάννη Τριτσώνη του Αντωνίου και της Χρυσούλας, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 025787287.
7. Σταύρου Μάντζαρη του Αντωνίου και της Αγγελικής, κατοίκου Νέας Αρτάκης Ευβοίας, οδός Αθανασίου Διάκου, αρ. 6-8, με Α.Φ.Μ. 073921371.
8. Γεωργίας Μητάκου του Παναγιώτη και της Μαρίας, κατοίκου Ίλιον Αττικής, οδός Φειδίου, αρ. 15, με Α.Φ.Μ. 108720850.
9. Σταυρούλας Στρουμπούλη του Κωνσταντίνου και της Παναγιώτας, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 005644328.
10. Χαράλαμπου Μπιμπίκα του Γεωργίου και της Ζαχαρούλας, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 124288062.
11. Ευαγγελίας Δημητρίου του Χρήστου και της Μαρίας, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 138151763.
12. Παναγιώτη Μπαϊρακτάρη του Σταύρου και της Χρυσής, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 021115873.
13. Αικατερίνης Μητάκου του Ευαγγέλου και της Κωνσταντίνας, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 063293460.
14. Αντωνίου Λάμπρου του Γεωργίου και της Σταυρούλας, κατοίκου Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, με Α.Φ.Μ. 071383741.

ΠΡΟΣ
1. Την εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ Α.Ε.», που εδρεύει στην Αθήνα, Λ. Κηφισίας 124 και Ιατρίδου και εκπροσωπείται νόμιμα.
2. Τον Δασάρχη Χαλκίδας, κάτοικο Χαλκίδας, Λ. Χαϊνά, αρ. 97.
3. Τον Δασάρχη Αλιβερίου, κάτοικο Αλιβερίου Ευβοίας.
4. Τον Διοικητή του Α.Τ. Αλιβερίου, κάτοικο Αλιβερίου Ευβοίας, οδός Ταμυνέων, αρ. 53, και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ:
Στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πειραιώς, αρ. 132, και εκπροσωπείται νόμιμα.
*******************************************
Όλοι εμείς είμαστε συνιδιοκτήτες μαζί με άλλους μιας μεγάλης δασικής έκτασης που βρίσκεται στο όρος Σερβούνι Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Η συνιδιοκτησία μας με τους λοιπούς συνιδιοκτήτες στην ανωτέρω έκταση σε ανάλογο ποσοστό εξ αδιαιρέτου ο καθένας έχει αναγνωρισθεί επανειλημμένα από διοικητικές αρχές και Δικαστήρια με έκδοση αντίστοιχων διοικητικών πράξεων και δικαστικών αποφάσεων.
Οι δικαιοπάροχοι μας και οι προκτήτορες αυτών κατέστησαν συγκύριοι, συννομείς και συγκάτοχοι της ανωτέρω έκτασης με βάση τίτλους κυριότητας (συμβόλαια), το παλαιότερο των οποίων συντάχθηκε το 1831 όταν η αρχική ιδιοκτήτρια Λουκία Καραθεοδωρή το γένος Αλ. Μαυροκορδάτου αγόρασε από τον Τούρκο Εμίρη Κουλήζ Αφίκ Εφέντη.
Στην ανωτέρω έκταση τόσο εμείς όσο και οι λοιποί συνιδιοκτήτες ασκούμε συνεχώς και αδιαλλείπως μέχρι σήμερα όλες τις πράξεις νομής και κατοχής που προσιδιάζουν σε αληθινούς κυρίους, νομείς και κάτοχους.
Μάλιστα οι προκάτοχοι - δικαιοπάροχοι μας έβοσκαν οι ίδιοι τα ποίμνια τους στην ανωτέρω δασική έκταση και όσοι δεν είχαν ποίμνια μίσθωναν το μερίδιο τους σε τρίτους κτηνοτρόφους και εισέπρατταν το ανάλογο μίσθωμα.
Στην ανωτέρω συνιδιοκτησία μας κανείς άλλος πλην ημών και των δικαιοπαρόχων μας δεν ενήργησαν ποτέ διακατοχικές πράξεις.
Η πρώτη από εσάς έχει λάβει άδεια εγκατάστασης αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση Σερβούνι από την αρμόδια υπηρεσία της αποκεντρωμένης διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
Σύμφωνα με τις σχετικές αδειοδοτήσεις για την κατασκευή του ανωτέρω αιολικού πάρκου οι επεμβάσεις στις συνιδιόκτητες δασικού χαρακτήρα εκτάσεις επιτρέπονται μόνο μετά την λήψη της συγκατάθεσης των συνιδιοκτητών του δάσους και της υπογραφής του πρωτοκόλλου της εγκατάστασης στην έκταση από το αρμόδιο Δασαρχείο Αλιβερίου.
Επειδή η πρώτη από εσάς έχετε αρχίσει και συνεχίζετε καθημερινά εργασίες για την κατασκευή του αιολικού πάρκου, εισβάλλοντας παράνομα και αυθαίρετα στη συνιδιοκτησία μας, διανοίγοντας χωματόδρομους χωρίς να σας έχουμε δώσει τη συγκατάθεση μας και χωρίς να έχετε επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο μαζί μας.
Επειδή η παραπάνω συμπεριφορά σας είναι παράνομη, αυθαίρετη και καταχρηστική, παραβιάζει δε το αναφαίρετο και συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ιδιοκτησίας μας.
  
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την παραπάνω παράνομη, και αυθαίρετη συμπεριφορά σας της πρώτης από εσάς.
ΚΑΛΟΥΜΕ την πρώτη από εσάς να σταματήσετε άμεσα κάθε υλική ενέργεια στην ανωτέρω συνιδιοκτησία μας στο όρος Σερβούνι Αγίου Ιωάννη Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.
ΚΑΛΟΥΜΕ το Δασαρχείο Χαλκίδας, το Δασαρχείο Αλιβερίου και το Α.Τ. Αλιβερίου να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της συνιδιοκτησίας μας και την άμεση διακοπή των εργασιών που εκτελεί παράνομα και αυθαίρετα η εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ Α.Ε. στην ανωτέρω ιδιοκτησία μας.
Διαφορετικά ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα προσφύγουμε στα αρμόδια Αστικά και Ποινικά Δικαστήρια κατά παντός υπευθύνου, για την προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας, την ποινική τιμωρία των παρανομούντων και την αστική αποζημίωσή μας.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πειραιώς, αρ. 132, και εκπροσωπείται νόμιμα, για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφων ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση αυτού.

Χαλκίδα 7 Αυγούστου 2018
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου