Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Έλληνες διπλωμάτες σε εμπόριο παιδικών οργάνων, σύμφωνα με τον Κοτζιά (video)


Στη προσπάθειά του να εμφανίσει τον εαυτό του ως τον εγγυητή της Δημοκρατίας, ο Νίκος Κοτζιάς παραδέχτηκε ότι επί των ημερών του μέλη του διπλωματικού σώματος της Ελληνικής Δημοκρατίας έφτασαν στη φυλακή, εμπλεκόμενοι  σε κύκλωμα εμπορίας παιδικών οργάνων ασυνόδευτων παιδιών.  

Συγκεκριμένα μίλησε για «μερικούς διπλωμάτες στον εισαγγελέα που έφτασαν στη φυλακή , επειδή έδιναν βίζα σε ασυνόδευτα μικρά- βίζες για ασυνόδευτα μικρά ξέρετε τι σημαίνει; Σημαίνει εμπόριο οργάνων. Για μόνο αυτό, που έσωσα μερικές ψυχές θα κοιμηθώ ήσυχα όταν τελειώσει η ζωή μου».
Είναι σίγουρο πως τα χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά των φτωχών και των μεταναστών-προσφύγων, είναι εκτεθειμένα στο Ελληνικό Κράτος.  Το πόσο κινδυνεύουν από το Ελληνικό Κράτος, με ή χωρίς Κοτζιά, μάλλον ξεπερνά κάθε φαντασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου