Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018

Έλληνες διπλωμάτες σε εμπόριο παιδικών οργάνων, σύμφωνα με τον Κοτζιά (video)


Στη προσπάθειά του να εμφανίσει τον εαυτό του ως τον εγγυητή της Δημοκρατίας, ο Νίκος Κοτζιάς παραδέχτηκε ότι επί των ημερών του μέλη του διπλωματικού σώματος της Ελληνικής Δημοκρατίας έφτασαν στη φυλακή, εμπλεκόμενοι  σε κύκλωμα εμπορίας παιδικών οργάνων ασυνόδευτων παιδιών.  

Συγκεκριμένα μίλησε για «μερικούς διπλωμάτες στον εισαγγελέα που έφτασαν στη φυλακή , επειδή έδιναν βίζα σε ασυνόδευτα μικρά- βίζες για ασυνόδευτα μικρά ξέρετε τι σημαίνει; Σημαίνει εμπόριο οργάνων. Για μόνο αυτό, που έσωσα μερικές ψυχές θα κοιμηθώ ήσυχα όταν τελειώσει η ζωή μου».
Είναι σίγουρο πως τα χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά των φτωχών και των μεταναστών-προσφύγων, είναι εκτεθειμένα στο Ελληνικό Κράτος.  Το πόσο κινδυνεύουν από το Ελληνικό Κράτος, με ή χωρίς Κοτζιά, μάλλον ξεπερνά κάθε φαντασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου