ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Με τον Καθαροσπόρη ο Λαλανίτης!! Πάμε ...στοίχημα;

Σώνεται.... ο καιρός για την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αντιπρόεδρου της ΝΟΔΕ Γιάννη Λαλανίτη κόντρα στην απόφαση-επιλογή του κόμματος υπέρ της Ελενας Βάκα, αφού θα είναι υποψήφιος με τον Βασίλη Καθαροσπόρη, όπως μου "είπαν τα πνεύματα του βουνού"! (αυτά δεν κάνουν λάθος ποτέ!)

Είναι θέμα χρόνου, αφου οι δύο άνδρες "εχουν δώσει τα ..χέρια" και πλέον ο Λαλανίτης "έχει αναλάβει τις ...δύσκολες αποστολές που του αναθέτει ο Καθαροσπόρης για την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου.
Πάμε στοίχημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου