Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Αυτή είναι η επιλογή για την Σκύρο και οχι το ...reallity!!

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα για τον Δήμο Σκύρου ειναι αυτή του Κυριάκου Αντωνόπουλου, Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου αφού οι ιδέες του και τα έργα του εχουν τύχει διεθνούς αναγνώρισης και οι Σκυριανοί οφείλουν να του το αναγνωρίσουν με την ψήφο τους.

Ο Κυριάκος Αντωνόπουλος είναι Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου από το 2005 έως σήμερα. Με τις δράσεις του έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολυβραβευμένο Λιμάνι -Μαρίνα στη Λιναριά στην Σκύρο. 
Το λιμάνι αυτό έχει πιστοποιηθεί από τα Ηνωμένα Έθνη ως το Μπλε Λιμάνι με την Πράσινη Απόχρωση. 
Είναι συγγραφέας αρκετών άρθρων και έχει δώσει παρουσιάσεις για την διαχείριση Λιμένων.
 Έχει επενδύσει σε καινοτόμες συνεργασίες με άλλους δημόσιους φορείς, όπως αυτή με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, γνωστή ως το Πρόγραμμα Σκύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου