Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Το μεγάλο κόλπο με τις Ανεμογεννήτριες της ΤΕΡΝΑ!! (μέρος 1)

Σε ένα μεγάλο "κόλπο" με πολλούς εμπλεκόμενους εξελίσεται το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ για την εγκατάσταση των 9 ανεμογενητριών της ΤΕΡΝΑ στις θέσεις "Σερβούνι-Μαύρα Λιθάρια" όπου χαρακτηριστικά φαίνεται ότι "και οι 9 ανεμογενήτριες βρίσκονται εντός της περιοχής της κοινότητας του Αη Γιάννη Αλιβερίου σύμφωνα με τον πιό κάτω επίσημο χάρτη!! Ομως οι άδειες που εκδόθηκαν είναι για τον Δήμο Ερετρίας!!! Πως και με την ανοχή ποίων ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΡΓΟ;
Δείτε τον επίσημο χάρτη με βάσει τις συντεταγμένες των αδειών....


ΑΡΙΣΤΕΡΆ Η ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ, ΔΕΞΙΑ Ο ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ;
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΔΕΞΙΑ;
Ακόμη και στο έγγραφο της ΡΑΕ , καθ ύλην αρμοδίου φορέα, αναφέρεται ότι "η εγκατάσταση γίνεται εντός ορίων αφ ενός της Αμαρύνθου, και αφ ετέρου του Αη Γιάννη Αλιβερίου!!!
Δείτε το εγγραφο
Πως οι άδειες βγήκαν αποκλειστικά για τον Δήμο Ερετρίας;
Με βάση τα κατ αρχήν στοιχεία ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΤΕΡΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!

Υπάρχουν όμως και άλλα σημαντικά στοιχεία (αποφάσεις δικαστηρίων, χάρτες που δείχνουν τα όρια  των περιοχών, ιδιοτικές ιδιοκτησίες που εμφανίζονται ως δημόσιες-δασικές με υπογραφές της Δνσης Δασών κ.α.) τα οποία ανατρέπουν την μέχρι σήμερα κατάσταση και χρήζουν της αμεσης παρέμβασης του Εισαγγελέα και το άμεσο σταμάτημα κάθε εργασίας!!

Διότι τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι σοβαρά και ενέχουν "δόλο" για το "ποιοί και με τις υπογραφές τους πλαστογράφησαν την πραγματική κατάσταση" και "ποιοί γνωρίζοντας αδιαφόρησαν πλήρως και έστρωσαν το ...χαλί για τις παράνομες αυτές πράξεις"!!

(Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου