Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Οδηγός του ΚΤΕΛ παράτησε τους επιβάτες μέσα στο λεωφορείο και την κοπάνησε....

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό έγινε νωρίς χθες βράδυ στη Φωκίδα με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν 53χρονο οδηγό του ΚΤΕΛ Φωκίδας.Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 8:00' το βράδυ στην Άμφισσα, όπου μια μητέρα με την 7χρονη κόρη της, προσπάθησαν να επιβιβαστούν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρώτα μπήκε στο λεωφορείο το κοριτσάκι και την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί και η μητέρα το λεωφορείο κύλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η 7χρονη στο πόδι της.
Κατά την διαδρομή από Άμφισσα προς Ιτέα η μητέρα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον οδηγό ότι η κόρη της πονάει και του ζήτησε να σταματήσει, προκείμενου να προσέλθει η τροχαία για την καταγραφή του συμβάντος.
Ο οδηγός μόλις άκουσε ότι η μητέρα θα ενημερώσει την τροχαία ακινητοποίησε το λεωφορείο και την κοπάνησε, με τους επιβάτες να έχουν μείνει σύξυλοι και να μην πιστεύουν αυτό που ζουν.
Αρκετή ώρα αργότερα προσήλθε στο σημείο άλλος οδηγός του ΚΤΕΛ που ανέλαβε να συνεχίσει το δρομολόγιο, ενώ το 7χρονο κοριτσάκι με την μητέρα του πήγε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Άμφισσας.
Ο 53χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ αναζητείται από την Τροχαία για να συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου