Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ενωσης Γονέων-Κηδεμόνων Χαλκίδας

  
Η στάση του Δ/ντη Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας απέναντι στην Ένωση συλλόγων γονέων, σε συλλόγους γονέων, στους μαθητές, στην ΕΛΜΕ Ευβοίας και την πρόεδρο της, είναι προκλητική και δεν οδηγεί στην λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της ευθύνης του.

      Δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς η πολιτική της κυβέρνησης για την εκπαίδευση, που εκφράζεται από τον Δ/ντη Β΄θμιας εκπαίδευσης, υλοποιείται με τα κενά καθηγητών, τα υπεράριθμα τμήματα, τις ελλέιψεις στις υποδομές στα σχολεία.
Η υποχρηματοδότηση της παιδείας συνεχίζεται.   
    Εμείς οι γονείς που βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη "δημόσια, δωρεάν παιδεία" τους, που αγωνιούμε μαζί με τα παιδιά μας, για το μέλλον τους, για τη μόρφωσή τους, μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, διεκδικούμε :

§  Άμεση κάλυψη των κενών. Έναρξη ενισχυτικής διδασκαλίας και πρόσθετης διδακτικής στήριξης.
§  15 μαθητές ανά τάξη για νήπια, α’ και β’ δημοτικού, 20 μαθητές για τις άλλες τάξεις.
§  Δωρεάν μετακίνηση όλων των μαθητών.
§  Διαγραφή των χρεών των σχολείων προς τις ΔΕΚΟ.
                                                                                                   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου