Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ενωσης Γονέων-Κηδεμόνων Χαλκίδας

  
Η στάση του Δ/ντη Β΄θμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας απέναντι στην Ένωση συλλόγων γονέων, σε συλλόγους γονέων, στους μαθητές, στην ΕΛΜΕ Ευβοίας και την πρόεδρο της, είναι προκλητική και δεν οδηγεί στην λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της ευθύνης του.

      Δύο μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς η πολιτική της κυβέρνησης για την εκπαίδευση, που εκφράζεται από τον Δ/ντη Β΄θμιας εκπαίδευσης, υλοποιείται με τα κενά καθηγητών, τα υπεράριθμα τμήματα, τις ελλέιψεις στις υποδομές στα σχολεία.
Η υποχρηματοδότηση της παιδείας συνεχίζεται.   
    Εμείς οι γονείς που βάζουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη "δημόσια, δωρεάν παιδεία" τους, που αγωνιούμε μαζί με τα παιδιά μας, για το μέλλον τους, για τη μόρφωσή τους, μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, διεκδικούμε :

§  Άμεση κάλυψη των κενών. Έναρξη ενισχυτικής διδασκαλίας και πρόσθετης διδακτικής στήριξης.
§  15 μαθητές ανά τάξη για νήπια, α’ και β’ δημοτικού, 20 μαθητές για τις άλλες τάξεις.
§  Δωρεάν μετακίνηση όλων των μαθητών.
§  Διαγραφή των χρεών των σχολείων προς τις ΔΕΚΟ.
                                                                                                   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου